Pyssel är alltid roligt!

Tyvärr händer det inte så mycket med huset just nu..vi vet inte vart vi ska börja! Och sen jobbar vi ju båda två så det är svårt att hitta tid och ha någon ork..Men något som jag alltid orkar med är shopping!! Är extra kul nu när man har ett helt hus att handla till! Som det är nu i lägenheten finns det knappt någon plats för mer pyssel..men snart har jag ett helt hus att fylla! Var på Hemtex häromdagen och shoppade, allt i butiken var nedsatt till halva priset. I like:-) Sen har  jag varit i Linköping på min nya favorit butik Nordic.

image9
Kökshandduk och glas från Nordic

image8
Postlåda från Nordic

image10
Kunde inte bestämma mig..tog två par stolsdynor på Hemtex

image11
Krukor,även dom från Hemtex

"Våga vägra vitt" - ALDRIG!

Har börjat måla lite på altanen..den ska bli helvit..Först va vi inne på att ha en fondvägg, men efter mycket om och men bestämde vi oss för att ha helt vitt. Ett säkert kort:-) Blir att vi piffar upp den med lite färg på gardiner och annat pyssel istället! Men va kul det är att se hur fräscht det kan bli när man målar! Tänk va lite färg kan göra så  mycket!

image5

Här kan man se den "underbart" rosa färgen som nu ska bli vit

image6

Denna vägg måste målas vit två gånger för att få bort färgen under.."suck"..

Tråkigt att lämna denna underbara lägenhet..

Sa upp våran lägenhet häromdagen..det är med blandade känslor jag känner inför detta..jag verkligen trivs i denna lya. Har bott på många ställen i mitt liv men det är först i denna lägenhet jag kännt mig hemma..men man får överväga fördelarna med att få ett alldedles eget hus! Först och främst får vi ju en trädgård.-)ska bli underbart! Men lite vemodigt känns det hela..

254416-1
vårat vardagsrum i nuvarande lägenheten..förhoppningsvis får soffan plats i huset:-)

254416-2
förhoppningsvis får jag plats med dessa oxå!

254416-3
vårat nuvarande sovrum med en säng som ska bytas ut..

254416-4
sovrumsfönstret

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0