Loppisfynd:-)

Som jag nämt i tidigare inlägg är det ju en tjej vid namn Jenny som har startat en lokal loppis på facebook. En briljant idé som numera har över 1600 medlemmar!! Jag var bland dom första fem medlemmarna och började sälja av grejer redan då! Har gått riktigt bra för mig så jag har rensat massa här hemma! Kul!

Även om tanken från min sida var att sälja så har jag faktiskt köpt lite med.
Här är några av mina fynd jag gjort..


En kudde från Lexington som passade perfekt i min schäslong! (100kr)



Två muggar från Bruka..(40 kr)



En vattenkanna från Bruka (70 kr)



Har även köpt en leksak till barnen. Fyndade också fyra fina förvaringskorgar som jag ska ha till lekstugan när det är tid att pyssla iordning den!

Som sagt, en mycket uppskattad och bra idé från Jennys sida!

Är jag lik mina barn?!

Var hemma hos min mormor och morfar idag. Fikade och barnen trivdes:-) Tycker det är så mysigt att komma ut dit. Har många fina minnen därifrån. De bor idylliskt ute på landet och när vi var små fanns det även djur på gården. Det är dock avvecklat nu. Men mysigt ändå:-) Längtar till sommaren då man kan vara ute. Leo ska få prova på att åka traktor:-)

Men idag höll vi oss inomhus. Min morfar har gjort ett hästjobb och sorterat alla kort i "barn album".  Alla vi fyra syskon har numera varsitt album med kort från våran uppväxt. (kanske ärvt intresset för kort från honom?!)
Fick mig många skratt när jag gick igenom allas album! Herregud vad vi sett ut! Antagligen kommer Leo och Stella säga samma sak om trettio år när de kollar igenom sina album!

Roade mig med att fota några av korten på mig när jag var liten..

































Hårfager har jag iallafall alltid varit! Hoppas barnen får samma tjocka hår. Leo vet jag har både min och Crilles kalufs. Får typ gå till frissan en gång i månaden med honom! Stella tror jag med kommer få en kalufs. Men hennes hår ska jag låta växa:-)

Gud vad jag längtar till våren och sommaren!!

Kan det inte bli vår och sommar snart?? Jag är verkligen inte en vintermänniska. Hatar typ allt som har med vintern att göra:-) Skrapa bilen, inte komma fram med vagnen, kylan, alla kläder som ska på..Ett bestyr helt enkelt!

Näe tacka vet jag våren! En tjockare tröja och ett par skor sen är vi redo att gå till lekparken:-)

Beställde Stellas första skor idag..



Har även provat en söt klänning som Stellis ska ha i sommar..



Nu ser jag fram emot att lägga undan alla overaller och kängor och iställlet få plocka fram sommargarderoben jag inhandlat:-) Och komplettera denna!

Kvällarna tillbringas framför datorn:-)

Har lyckats få in så bra rutiner på båda barnen nu! De somnar nästan alltid innan kl 20.00..Stella somnar dock ännu tidigare! Detta innebär att jag har lite tid kvar av dagen för egentid:-) Oftast hamnat jag framför datorn då! Tycker det är kul att "surfa" runt och drömma mig bort bland inredning och kläder! Ibland (titt som tätt!!) blir det att man trycker på "köp nu" knappen! De senaste veckorna har det dimpt ner ett och annat paket:-) Har blandannat handlat ytterkläder för lek till båda barnen..



Är även ute i tid och har inhandlat två (!) vårjackor till Leo. Älskar jackor:-) Stella kommer också få en fin, men den har inte kommit till butiken ännu. Men den är "paxad" till mig:-)



Även mössor är något jag tycker är kul att handla. Blev varsin från Polarn & Pyret. Nästa månad blir det att köpa varsin vindflecce som matchar dessa:-)



När jag inte tillbringar tiden med klädshopping brukar jag fixa med alla mina kort! Har nu äntligen kommit ikapp tidsmässigt så alla kort fram tills idag är framkallade. Även med barnens egna album ligger jag bra till. Alla kort är även där framkallade:-)

Häromveckan kom även två förstoringar hem. Nu hänger båda barnen på väggen här hemma!



Väntar på ännu en förstoing. Denna ska jag försöka klämma in nånstans i huset:-)





Annars rullar dagarna på..har ju tyvärr lite problem med ett öga så har fått tillbringa några dagar på sjukhus:-( Vet ännu inte vad detta beror på..ska på ytterligare en röntgen snart..funderar ganska mycket på vad problemet kan vara..hoppas de hittar ett svar..

Men det bästa är att inte tänka så mycket fram och tillbaka! Bättre att skingra tankarna på barnen och allt som rör dem och givetvis hemmet med all rolig inredning:-)


RSS 2.0