Köp aldrig ett renoveringshus...

Fyra år har gått sen vi blev ägare till vårat hus..om jag hade vetat då att vi inte skulle vara klara med renoveringen på dessa år hade jag nog aldrig köpt det..sliter väldigt mycket på psyket att aldrig känna att man kan njuta av sitt hus..givetvis har de funnits, och finns fortfarande stunder, då man njuter av att bo här. Trivs jättebra i området och i huset också..men är inte kul att vara hemma och se sig omkring och veta att det säkert är fyra år till innan vi blir klara!

Jag tackar gud för att vi haft sån hjälp som vi haft och fortfarande har. Utan denna hjälp hade vi nog inte varit klara med hälften av det vi gjort hittills! Själva hinner vi knappt nåt..Crille jobbar sena dagar och jag har två små barn att ta hand om. Vill absolut inte att barnen ska hamna i kläm pågrund av denna renovering! Men med facit i hand är vi inga renoveringsmänniskor jag och Crille! Hör på vissa andra att det första dom gör efter jobbet är att ta på sig blåkläderna och börjar snickra. Nu skulle det inte funka rent praktisk här hemma eftersom vi måste sköta de små..men efter läggning skulle man ju kunna hålla på..men då finns ingen energi kvar!

Det är nån helg då och då som det blir ett ryck här hemma..jag vill inte heller offra alla lediga dagar till att greja..känner åter igen att barnen är prioritet ett. Längtar sååå efter att det bara är småsaker att fixa med..måla nåt staket, olja in nåt trallgolv..ja ni fattar..småsaker att pula med:-)

Vill inte låta bitter..men vissa dagar är bättre än andra! Idag har varit en sån där dag som man vill sälja huset typ!

Trodde inte på folk som sa att det skulle ta flera år att färdigställa detta hus! Hade jag vetat så hade vi nog inte bott här idag..

Får försöka ta nya tag och göra klart vissa grejer så det blir lite ordning i tillvaron:-)


Badpremiär!!

Idag kände sig Crille bättre och orkade vara lite social:-) Eftersom det bjöds på sol idag med bestämde vi oss för att åka upp till stugan i Blåvik. Baksidan på stugan blir kokande het så Leo sa att han ville bada! Det var bara för farfar att damma av badbaljan och fylla upp den med vatten!



Kul för lilla Stella att bada ute. Det var premiär för lilla damen:-)









Både Stella och Leo trivs så bra uppe i Blåvik!



Crille fick hjälpa till att dra hem farfars båt. Leo var lyrisk när han fick chansen att hoppa i den! Nu längtar han nog efter att få i den i sjön så han kan få köra! Pratade hela vägen hem om att han ska styra båten och mamma och pappa och Stella ska sitta där bak:-)
















Gick även ner en sväng till sjön..













Fattar inte att det blev så varmt så fort??! Jag som hade laddat upp våren med överdragsbyxor och fleecejackor! Ska jag inte få använda dessa förrän hösten nu eller?!

Blev en eftermiddag i lekparken!

Den här påsken har minst sagt varit lite tråkig..Crille har givetvis åkt på influensan /magsjukan..hur höga är oddsen egentligen??? Han som nästan aldrig är sjuk lyckades pricka in den helgen som vi äntligen skulle få vara tillsammans flera dagar ihop:-(

Sagt och gjort..han har legat däckad typ alla lediga dagar så har fått ta hand om barnen mestadels själv..Idag blev vi uppbjudna till ett par kompisar som bor vid en stor lekpark. Satt ute hela eftermiddagen och blev bjudna på fika.-)

Var lekparkspremiär för Stella. Hon trivdes vill jag lova!














Blev lek med alla kompisar:-)

Stella och Elliott..



Alice och Stella..



Astrid..




Leo var svår att fånga på kort! Han hade med sig cykeln upp så han for omkring på den typ hela tiden!
Men några få pauser i sandlådan hanns med:-)









Härligt att kunna vara ute såhär mycket! Ett plus i kanten är även att barnen blir mycket tröttare på kvällarna:-)

Fina Leo!

Gud va Leo trivs nu när han kan springa ute i trädgården! Han vill BARA vara ute. Det första han säger på morgonen och man får locka in honom på kvällen:-) Nackdelen är att vi inte har något staket så jag vågar inte släppa honom själv ute. Tror dock inte han skulle gå iväg men han vill gärna cykla! Och cykel står i garaget så dit går han med jämna mellanrum.-) Så fort vi har möjlighet ska ett staket upp så han kan få vara ute utan att jag oxå måste vara det!

Idag fördrev vi tiden med att blåsa såpbubblor. När Leo väl kom på konsten att blåsa var det hur roligt som helst i hans tycke:-)




Syrran kom förbi och fick hjälpa till med bubblorna:-)






Han är så fin min lille plutt!









Härlig årstid det här! Nu blir det inte så mycket filmtittande som det blev i vintras:-)



Första tofsarna!

Är bara tvungen att lägga ut några bilder på Stella med sina första "tofsar"! Till min lycka kan jag nu äntligen få fixa med hennes hår:-) Inte för att jag är speciellt "piffig" när det gäller hår och sånt, men det är så gulligt på en liten tjej med assocoarer i håret!










Nu ska jag gå på kurs hos Jossan för att lära mig att göra inbakade flätor!

Våriga Stella:-)

Igår var en helt underbar dag! Innan jag och Stella skulle hämta Leo på dagis var vi ute i trädgården en stund. Fiskade fram kameran och knäppte några kort på fialuttan:-)



















Härliga vår!!

En eftermiddag i Blåvik:-)

Är hemkomna efter våran "minisemester" i Stockholm. Jag och Crille har varit där i två nätter. Jättemysigt att bara "vara" och umgås på tu man hand:-)

Tog ett "fjortis kort" på oss själva när vi satt där i en park och var lite romantiska:-)



Jättekul att komma iväg men lika kul att komma hem! Har saknat barnen jättemycket även om jag vetat att de haft det bra med mormor!

Kom hem sent på lördagen så det blev lite mys på hemmaplan tillsammans med barnen på kvällen!

Idag var det ju strålande sol typ så vi bestämde oss för att åka upp till Blåvik. Barnen trivs så bra där!




















Leo har fått en cykel i tidig födelsedagspresent av mormor och morfar. Lyckan är total! Fick lov att ta med oss den ut till Blåvik för lugnets skull:-)




Stella fick snällt sitta i vagnen och titta på brorsan när han trampade fram och tillbaka!




Blev även grillpremiär idag! Underbart när denna tradition äntligen går att genomföra!!


Härliga vår!

Nu äntligen kommer min årstid! Ogillar snö och vintern..och riktigt VARMA dagar på sommaren kan jag tycka är lite jobbiga med:-) Så tacka vet jag våren! Lite varmare än vad det varit de sista dagarna och jag trivs perfekt!

Skönt när man kan vara ute på dagarna! Åkte ut till landet häromdagen så Leo skulle få cykla. Han har lärt sig cykla på en gammal cykel där. Supernöjd! Nu har vi köpt honom en egen cykel som han snart ska få:-)



Stella var nöjd med att bara gå omkring med sin bil:-)











Leo plockade blommor som han ville att syrran skulle lukta på!














RSS 2.0