Burr!

Usch vad kallt det är ute! Håller mig gärna inne såhär dax:-) Häromdagen tog jag och barnen ett värmande bad. Älskar att ha ett stort badkar så vi har den möjligheten! Både Leo och Stella älskar att bada! Stella blir så vild att hon bara vevar i vattnet:-) Svårt att hålla henne över vattenytan! Leo han skulle kunna bada i timmar om han fick möjligheten. Efter att jag och lilltjejen gått upp passar han på att "simma" runt och hoppa!

Så mysigt att ha två nakna, nybadade barn efteråt..










Måste ta en dag och åka till badhuset med dom också. Det skulle de älska!!



Pulkaåk!

Igår begav vi oss ut för första gången på några dagar! Har typ varit hemma hela julhelgen! Det har varit jätteskönt men igår kände vi att det vore bra för Leo och Stella att få lite frisk luft:-) Så det blev en promenad till backen för att åka lite pulka och kälke!






















Var skönt att komma ut, men lika skönt att komma in igen:-) Lite för kallt i mitt tycke att vara ute för länge!






En jätte lyckad julafton!

Har haft en jättebra dag! Julafton firades här hemma i huset tillsammans med mina syskon och mormor och morfar.

Dagen började med att hela familjen tog sovmorgon! ( Hade önskat mig detta av tomten så det var ju passande att han lyssnade på mig!) Brukar annars få lov att gå upp tidigt på morgonen men idag väcktes jag inte av några barn utan gick självmant upp:-)



Efter att vi vaknat till var det dax för lite tjuvstart på paketöppningen! Tomten hade varit här under natten och lagt varsitt paket under sängen till barnen:-)





Sen var det tid att klä upp barnen för dagen! Stellas klänning köpte jag för ett bra tag sedan. Men har sparat den till idag..





Leo fick ha sin fina Polarn & Pyret skjorta..






Vid lunctid strömmade gästerna in. Självklart var det barnen som stod i fokus! Alla ville klämma på dom små liven:-)







Blev även en del "familjekort" tagna..







Givetvis hade vi även en tomte på besök! Först var Leo lite skeptisk och höll sig i pappas knä..men efter ett tag var han med och hjälpte till att dela ut klappar:-) Han har ju träffat tomten några gånger nu, men för Stella var det ju första mötet..







En hel drös med julklappar delas ut! Stella var dock mest intresserad av pappret och snöret! (Precis som de flesta barn i den åldern!)



Leo han var däremot ivrig att riva upp paketen! Han fick jätte bra saker. Blandannat fick han en gitarr med tillhörande mick. Han var överlycklig! Fick lov att sitta med och kompa på gitarren medan han sjöng sånger om och om igen:-) Älskade att stå i centrum och få applåder efter avslutad show:-)



Nu sover barnen gott..jag ska göra detsamma tänkte jag. Imorrn blir det julafton nummer två då Crilles föräldrar kommer på besök!




Mina små pepparkakor:-)

För er som var uppmärksamma var mina små troll i tidningen igår! De hälsade god jul till att nära och kära:-)
Kör även en god jul hälsning till alla som läser bloggen!









Ha en fin jul!


I brist på annat..

I skrivande stund är det VÄLDIGT lugnt med renovering här hemma..men förhoppningsvis fixar vi lite på den lilla toaletten när Crille är ledig runt jul. Vill så gärna få klart på den! Den är snart snickarfärdig, sen återstår andra yrkesmän såsom murare, elektriker och rörmokare..men blir den bara "snickarklar" kan man ju kontakta dessa och få den färdig!!

Men som sagt, ingen större aktivitet på varken renovering eller pysslande här hemma..jag ägnar dagarna åt barnen och Crille jobbar lååååånga dagar...

Ibland får man en stund över på kvällarna ( när alla "måsten" är gjorda) och barnen sover. Då brukar jag sitta vid datorn och fixa med allt möjligt! Har i dagarna investerat i en filmkamera så jag måste nu lära mig hur man redigerar filmer och sånt:-) Kul när man lärt sig det! Har redan filmat en hel del:-)

Annars sitter jag med mina kort..håller ju på med album till barnen. Stellas går bra, där ligger jag i tid. Men Leos tar ju lite längre tid då man måste gå tillbaka två år i tiden! Har visserligen framkallat massa kort på honom, men nu är ju projektet att han ska få ett eget album att ta med sig i framtiden. Med bara kort på hans uppväxt!
Men det är kul att kolla tillbaka på när han var liten. När man ser korten tycker man inte att det var sålänge sedan..

Hittade ett kort på Leo när han var drygt fem månader..



Denna bodie rensade jag fram häromdagen och satte på Stella..



Tycker allt att dom är lite lika! Men Leo hade mer hår!!


Nytt till barnens rum..

Pågende projekt här hemma är barnens rum. Har inhandlat lite nytt till dom..(mer kommer tomten med!)..




Älskar rödprickigt! Ska även köpa förvaringslådorna i denna serie:-)




Denna "star" serie har massa fina möbler! Tomten kommer med en vägghylla, krokhängare och en docksäng:-)

Till Leo kör jag med blått, rött och vitt tema. Men eftersom  man måste "skoja" till det lite i ett pojkrum hittade jag denna serie med färgerna jag gillar, men som även kan vara kul för lilleman..






Tomten kommer även komma med diverse annan inredning i denna serie:-)

Har så många planer på hur jag skulle vilja ha det i deras rum..men tyvärr är inte rummen formade så som jag skulle velat! Nu är det massa vinklar och vrån att ta hänsyn till..skulle blandannat vilja ha upp lektältet jag har till Leo (i samma stil som lådorna) men det får inte plats..är även svårt att fa till det mysiga jag vill åt..
Kanske beror det på tapeterna också..hade velat ha något mer "barnvänligt"..!
Hade ju inte tänkt att ha barnrum i detta rum..men planerna ändrades med tiden! Så får väl leva med dessa vardagsrumstapeter och göra det bästa av situationen:-)

Längtar till jul då jag får fortsätta pyssla med allt det nya!

Min lilla fröken 7 månader idag!

Kom på att det ju är den 5:e idag! Vilket innebär att Stella "fyller" 7 månader!! HERREGUD! Hon är ju stora tjejen nu:-) Lite komiskt att man under barnets första år är så noga med hur gamla dom är:-) Först räknar man timmar, sen dagar, sen veckor, sen månader..när dom sen fyllt året blir det att man bara säger hur många år dom är! Skulle nån fråga hur många månader Leo är har jag ingen aning! Men han är 2 1/2 år!

Stella 7 månader..























Grattis älskade prinsessa!

RSS 2.0