Värsta söta killen!

Tänkte bara dela med mig av lite kort på den sötaste och snällaste killen:-) Kameran är framme hela tiden!















Knäpper och trixar med kameran som sagt hela tiden! Nu håller jag på att göra ett album till honom. Har även gjort en fin ram med kort på våran lilla familj..



Passar på att pyssla när lille Leo sover..(som han gör typ mest hela tiden)..nästa projekt är att fylla i en sån där bok "mina första år". Köpte en sådan häromdagen. Tar man inte tag i det nu så tror jag att det aldrig blir gjort..

Nu kommer bonusbilder på mina ögonstenar..





Åhhh vad ni är söta!! Älskar er:-)

Det blir aldrig som man tänkt sig!

Nu var det ett tag sen jag uppdaterade denna sida..jag har haft lite annat att göra. Den 7 Juni kom världens bästa barn till världen. Leo föddes kl. 09.27, vägde 3225 g och var 49 cm lång. Enligt ultraljudsundersökningar skulle han fortfarande ligga kvar i magen. Han var beräknad att komma den 3:e Juli..men han ville ut o kom fyra veckor för tidigt! Fatta att både jag och Crille blev förvånade när vi där på lördagsmorgonen fick hålla våran älskade bebis:-) Trodde varken han eller jag när vi åkte in där på natten till BB..eller Crille säger nu i efterhand att han förstod att nåt var pågång..men jag trodde inte jag skulle föda barn så tidigt! Och snabbt gick det..fem timmar efter det att jag vaknat på natten var han ute! Han ville verkligen se världen utanför magen:-)



Våran ögonsten..

Tyvärr hann vi inte klart det vi tänkt här hemma..tanken var att vi skulle vara klara med badrummet innan den lille skulle dyka upp..men som sagt, det blir aldrig som man tänkt sig! Nu har vi inte hållt på med huset på ett bra tag..allt stannade upp när plutten kom:-) Men nu känner vi att det MÅSTE stå klart snart..börjar bli oerhört tröttsamt att se det halvfärdiga resultatet varje dag..sen skulle det underlätta massa att ha ett badrum på övervåningen oxå..som det är nu får man ju springa ner varje gång..

Förhoppningsvis står badrummet klart innan Crille börjar sin semester. Den ska vi inte ägna åt renoveringen..vi ska bara njuta av vår son! Kanske att vi fixar lite med små grejer till huset..typ måla lite panel och så. Nu kan ju jag hjälpa till lite mer! Har ju inte en lika stor mage längre:-)

RSS 2.0