Ett försök till seriöst familjekort!

Var idag och blev fotade av ett "modell team" som åker runt i Sverige och låtar folk vara modeller för en dag. Har tidigare varit intresserad av detta så idag slog jag till.  Hade med oss barnen och tanken var ett fint familje kort. DET VAR INTE DET LÄTTASTE! Fanns inte ett kort där vi alla fyra hade en bra "pose"! Men efter att tillbringat några timmar i studion ville vi inte åka hem tomhänta så det fick bli det som såg minst tokigt ut! Haha!



Har sett flera bilder på folk som tagit liknande kort och varit jättefina. Tyvärr kändes detta inte så seriöst då vi hade en ganska stressad fotograf och det inte fanns så mycket rekvisita..
Dock fanns det något fint kort på Leo och nåt hyfsat singelkort på mig men det var så jäkla dyrt att köpa dessa så vi hoppade det!

Vårtecken:-)

Nu närmar den sig, våren! ÄNTLIGEN (må det inte bli några bakslag nu och bli snö igen)
Barnen hittade små tussilago idag och det är ett riktigt vårtecken tycker jag:-)

Fick faktiskt med mig kameran ut på promenaden så det fotades lite..men barn är inte lätta att fånga på bild alltså! Men några hyfsade blev det..















Vi hittade även vide som var häftigt att känna på!






Åter igen, låt våren vara här för att stanna! Annars går jag fan in i väggen..

Mars förra året..

Många gånger är det bra att ha bilder och en blogg för att se att det FAKTISKT har hänt saker här hemma!
I början av mars förra året höll vi tillexempel på med vårat matsalsrum.

Då såg det ut såhär..





Ett år senare ser det numera ut såhär..






Rummet är fortfarande inte riktigt färdigt. Ska "piffas till". Men det fungerar alldelses utmärkt att sitta och äta i:-)
Barnen har även fått en liten lekdel då vi inte har så stort hus och de gärna vill vara och leka nära oss (deras rum är på övervåningen men går inte så ofta upp dit själva och leker). Så jag anordnade en tillfällig lösning på nedre plan istället! (Ska bara försöka hinna måla det träfärgade bordet med!)



Vi har även byggt två skafferier där diskmaskin och frys satt innan..











Nu har vi två rejäla utrymmen till förvaring. En del blir städskrubb och en del blir skafferi. Underbart att ha utrymme för dessa tråkiga (och extremt fula!) saker:-)

Känns otroligt skönt att detta rum är någorlunda klart nu..






Trevlig helg!



Härliga helg!

Som vanligt när det är fint väder ute får man härliga helger! Fasen va jag längtar tills det blir ännu finare och varmare ute. Våran familj blommar ut när det blir varmare och ljusare om dagarna:-)

Känns som om vi utnyttjar dagarna mer då!















Förutom massa utevistelse har det spelats musik på hög nivå här hemma! Barnens favoritlåt är "popular" med eric saaaaaaaaade (!). Skämtar inte om de ville höra den 10 gånger på raken!

I`m so popular, I`m so polular, yeah yeah:-)







Synd att helgerna går så fort medan dagarna i veckan ibland segar sig fram..


RSS 2.0