I pysslingstagen:)

Ibland kommer det bara över mig, pysselsuget! Som nu, vill typ göra om överallt! Framförallt vill jag ha en ny soffa till vardagsrummet. Den vi har nu har vi haft bra länge. Visserligen är den ganska fräsch för att vara så "gammal" men den är inte köpt till detta hus så den passar inte riktigt..Skulle vilja ha en större med nya fräscha kuddar och en ny matta till. Skulle göra rummet betydligt finare. Just vardagsrummet är det rum jag känner "minst för" i detta hus. Får nämligen inte till det!! Tror absolut det hänger på soffan:) Den gamla soffan skulle då åka ner i källaren där jag oxå vill göra iordning. Har ett stort rum som för tillfället bara används till förvaring. Tanken är att vi ska göra ett allrum/ lekrum till barnen. Känner att detta skulle vara kanon då vi i dagsläget har leksaker ÖVERALLT i huset! Men måste få "tummen ur" och börja rensa...blir nog en sväng till IKEA de närmsta dagarna för att inhandla hyllor till att förvara allt bröte. ( Nu ligger allt verkligen hulller om buller där nere)

Sen är det projekt kök! Nu kryper det verkligen i kroppen på mig att få iordning detta rum! Förfaller för varje dag som går. Alldeles nyligen fick jag en kökslucka i handen, Grrr! Vi vet vad vi vill ha för kök men det handlar om tid och pengar..Men vad jag vill få iordning på detta nu! Tänk att vi bott med detta i 4 år! Tänker man så är det kanske lustigt att vi ska gå till prästen och viga oss om drygt 5 veckor! Man hör ju titt som tätt om förhållanden som spricker pågrund av renovering av hus! Men vi kämpar på några år så får vi se:) Haha!

Åh överallt vill jag fixa! Nu i sommartid känner jag även för trädgården, altanen och barnens lekstuga. Varför är man inte miljonär??!! Och varför kan inte dygnet ha lite fler timmar så man hinner allt man vill???

Satt och bläddrade bland kort och hittade ett kort på Stellas rum. Detta har vi försökt få lite "tjejigt" men nu skulle jag även där vilja sätta fingrarna i. Vill tapetsera om och få det lite mer mysigt. Nu är det ett ihopplock av alla möjliga grejer! Tänk vad fint med en beigeprickig tapet ( har jag fått tips om finns på Colorama) och sätta lite rosa och röda detaljer till! Synd att barnrummen är så små i detta hus. Får lixom inte till det så som jag vill..



Blev visst ett rörigt inlägg! Men hoppas på att jag inom en rimlig framtid kommer få det jag drömmer om:)


4-årsfirande!

Så har Leo blivit så "gammal" som 4 år! Gud, minns det som igår då vi åkte in till BB helt ovetandes vad som väntade! Då Leo är född 4 veckor för tidigt hade vi inte i vår vildaste fantasi tänkt att han faktiskt var på väg ut den natten jag vaknade och hade ont i ryggen ( kom in till BB öppen 10 cm så jag hade nog rätt ont i ryggen!!)

Men det var en fantasktisk söt liten pojke som kom till oss:)


Stolt mor


Stolt far

Så idagarna fyllde alltså denna lilla skrutt år. Dagen började med sång och väcklning i hans rum. Han fick även några paket. Ett av dessa innehöll en T-shirt jag köpt. Då jag för tillfället har en son som är väldigt fascinerad av alla dessa actionfigurer ( hulken, spiderman, ironman och vad de nu heter) så var jag bara tvungen att köpa denna tuffa tröja ( finns även i kalsonger och dom fick han med)



På själva födelsedagen blev det bara lite firande. Jag och Crille tog med oss barnen till  Hätte och köpte glass sen åkte vi hem för lite paketöppning..



Dagen efter hade vi barnkalas. Jag tycker ju det är roligt att pyssla så gjorde fina godispåsar till alla barn:)



Och hade beställt en fin tårta till alla barn..



Den smaskades det på sen..



Så roligt att min "mammagrupp" fortfarande håller ihop. Alla dessa killar på bilden har jag känt sen de var bebisar. Så häftigt och mammorna till dessa är bland mina närmsta vänner idag. Åh blev nästan lite rörd nu:) Men det är underbart att ha så fina människor omkring sig!

Imorgon väntar ännu mer firande. Då blir det släktten som ska fira denna underbara 4 -åring:)

RSS 2.0