Lite nytt till hemmet:-)

Jg fyllde ju år för ett litet tag sedan..fick då lite pengar. Istället för att lägga dom pengarna i den "vanliga" plånboken ville jag unna mig något. Annars är risken att jag inte köper nåt vettigt utan att pengarna går till vanliga utgifter. Sagt och gjort, jag gick ut på stan och köpte mig lite fint!

Det blev en lexingtonstjärna..






"Home" boktäver till bokhyllan..





Passade även på att låta sy upp nya gardiner till sovrummet..






Även huset i fönstret är nytt..



Alltid kul med lite nytt! Har fortfarande kvar en del pengar på presentkort men dom sparar jag vill vårens nyheter. Nu är det ju bara jul i affärerna:-)

Lägger även in en bonusbild på söta Stella som följde med på dop häromdagen. (Leo VÄGRAR vara med på kort så han lyckades jag inte fånga på bild, men han var också jättesöt!)




Sötaste hjälpredan i köket:-)

Häromdagen hade jag lite fikagäster här hemma. Gjorde det smidigt för mig och köpte en färdig kladdkaka. Till den ska det ju vara grädde och den ska ju vispas. Leo älskar att vispa grädde. Vet inte om det är själva grejen att hålla i vispen eller om det är för att han får slicka upp visparna efteråt! (tror det är det sistnämnda!)
Nöjd var han iallafall:-)
















Nu när jag fått en systemkamera av min älskade mormor och morfar (TACK!) fotar jag mest hela tiden här hemma. Räkna med korta inlägg och många bilder framöver:-)


Lilla Fröken Liten:-)

Kan knappt fatta det, men Stellis blir snart sju månader! Nu har jag ingen bebis hemma längre! Hon är ett litet barn med egen personlighet och humor:-) En lättroad tjej är det! Så fort brorsan "apar" sig skrattar hon högt! Att dom två kommer få kul ihop! De verkar vara på samma plan, med samma slags humor. Häromdagen rullade Leo över henne (?) och hon tjöt av skratt! En lek som de kom på:-)

Fina Stella..










Älskar mina barn så mycket!



Helgen som varit..

Har haft en HEL helg utan renovering! Har inte hänt på väldigt länge känns det som. Även om man får lite ångest för att man inget gör är det väldigt skönt att bara ta dagen som den kommer och inte ha massa måsten hela tiden.
Helgen började med fredagsmys här hemma..tände brasa och åt god mat..

Barnen myser framför brasan..



På lördagsförmiddagen gick vi ut i snön för att åka pulka, till Leos förtjusning! Han älskar att åka nerför backen! Särskilt kul var det nu när pappa var med:-)



Jag och Stella var åskådare..



Blev även en svänga till lekparken..



När vi kom hem fick vi ett ryck och möblerade om lite här hemma! Inget jättestort projekt men vi flyttade ner en byra från Leos rum för att istället förvara leksaker på nedre plan. Tyvärr är det nackdelen med ett tvåplanshus..att det är leksaker överallt! Barnen leker ju gärna där vi är:-) Men hoppas att Leo kommer leka mer på sitt rum på övreplan när han blir lite större. Håller även på att fixa och pyssla med båda barnens rum för att göra det extra roligt att vara där:-) Det är mitt lilla projekt nu! Kul är det! Synd bara att man inte har obegränsat med pengar så man kunde få PRECIS som man vill:-)

Men Stella fick provsitta sina nya möbler..





På kvällen blev det en promenad till ICA för att inhandla lite gottgott!
Brasan tändes även denna kväll..kan säga att det var plusgrader här hemma i vardagsrummet då. Barnens kinder var alldeles röda..





Idag, söndag, begav sig jag och Leo till Linköping. Kände att jag ville ha lite egentid med honom. Så då fick han följa med morsan på shopping! Men tror inte han led speciellt mycket då jag lätt skämmer bort honom när vi är iväg sådär! Till hans stora lycka köpte jag en elgitarr till honom. Han ÄLSKAR verkligen att lira gitarr, har länge tjatat på mig att köpa en.."mamma föpa en gitarr till Leo". Han fick en lite mer "plastig variant" för några veckor sedan och den har han lekt sönder! Favoritleksaken! Men nu hittade vi en coolare variant med ljud och mikrofon!

Överlycklig Leo..



Men nu är denna mysiga helg snart slut:-( Nu väntar en vecka själv med barnen..Crille drar iväg på jobbresa till Tyskland på tisdag och kommer inte hem förrän fredag..kommer bli tufft men det får jag se till att klara:-)

Kompisträff

Idag har barnen haft besök av kompisar. Leos "bästa kompis" Elias var här med sin lillebror Isak. Som vanligt lekte Leo och Elias hur bra som helst:-) De var igång så mycket att det var tvungna att ta en paus! Satte sig i varsin saccosäck och tittade på TV..



Stella och Isak fann varandra de oxå..







Lyckades även få en bild på de två syskonparen..





Så kul att vi har jämngamla barn. Dessa lär få hänga ihop:-)

Världens finaste pappa:-)

I söndags var det ju farsdag. Men då vi grejade med huset den största delen av huset blev det inget ordentligt farsdag firande..men Crille vet att han är väldigt omtyckt av sina barn ändå:-)

Världens bästa pappa enligt Leo..










Världens bästa pappa enligt Stella..









VÄRLDENS FINASTE PAPPA ENLIGT MIG:-)



Fastnade bland gamla kort..

Suttit framför datorn nu lite ikväll och kollat igenom gamla kort. Tanken var att jag skulle kolla efter kort på Leo när han var liten (till hans album). Men jag har ännu inte kommit så långt, fastnade bland alla renoveringskort istället! HERREGUD vad det sett ut här i huset:-) Crille fick ångest när jag visade honom alla bilder!

Detta var en del av de kort jag hittade.. (lägger även in några efter bilder så ni ser skillnaden!)..

Badrummet..









Så såg det ut då..såhär ser det ut idag..







Även några kort från när Crille och Danne rev hallen hittade jag:-)

































Hittade även kort från det andra vi renoverat..men det får bli i ett annat inlägg. Måste sova nu, imorrn ska det åter igen fixas lite här hemma så jag måste vara pigg och ta hand om barnen:-)

Premiär i pulkabacken!

Idag blev det premiäråk för Leo i pulkabacken. Med sig hade han sin kompis Elias. De två åkte om och om igen nerför backen:-) De verkade trivas bland all snö..


























Dagen som varit..

Dagen började med att försöka ta sig fram till dagis..gillar verkligen INTE all denna snö..visst det är mysigt och fint, men när man har barn är det ett bök:-) Först klä på båda barnen all vinterutstyrsel sen pulsa fram med dubbelvagn:-) Men fram kom vi, även i tid! Efter lämningen tog jag och Stella en liten extra promenad. Kul för henne att se snö för första gången:-)



Sen blev det lite mys här hemma. Hann även med en sväng på stan innan det var dax att hämta hem trollungen igen! När vi kom hem kom Fia med fika. Leo var salig:-) Han älskar när Fia kommer på besök. Undra om det är för att vi kallar henne "fikafia"??!!

Med sig hade hon givetvis lilla charmtrollet Alice..



Stella och Alice kommer nog får hänga en del. De har tur nog redan börjat visa intresse för varandra:-)










Senare på eftermiddagen kom lilla Crille hem. Som vi längtat både jag och barnen! Han har varit i Stockholm på utbildning sen i söndags..vilket inneburit att jag haft barnen själv i tre dagar..det har gått bra men alltid skönt att vara två som hjälps åt..så han var mycket välkommen hem!





Dagen avslutades med lite bus och mys syskonen emellan..






Min lilla prinsessa är sex månader idag!

Ja för ett halvår sedan var hon ute vid den här tiden, lilla Stella!
Min "lilla" tjej är inte så liten längre..





Leo den roliga storebrorn!

Leo och Stella har börjat "leka! alltmer med varandra. Häromdagen fick sig Stella ett gott skratt när brorsarn spexade för henne:-)


RSS 2.0