Nu blir det nudlar resten av månaden:-)

Lovade ju mig själv att inte handla mer denna månad..men det sprack redan dagen efter! Nu när våren är här bjuds det ju på så fina vårnyheter så jag kan inte hålla emot:-) Hade inte tänkt gå ut på stan idag..men det var så fint väder så jag ville komma ut..sen hade jag lite småärenden att uträtta.

Dagens inköp blev följande..



Hittade ett fint kuddfodral från Grand Design. Fanns många fina färger men jag valde ett säkert kort och tog beiget:-)  Behövde ett nytt till fåtöljen i sovrummet..

Sen gick jag förbi en skoaffär där det stod tuffa barn converseskor i skyltfönstret..tänkte bara gå in och kolla men det slutade med att jag kom ut med ett par:-)



Tyckte dom var sååå fina! Det tyckte pappan i familjen också så det var ett godkänt köp! Han har även han ett par så nu blir far och son lika:-)

Nu ska jag VERKLIGEN hålla igen shoppandet..får se till att hålla mig borta från affärer:-)

Men Leo var glad efter en eftermiddag på stan..



Förmiddagen tillbringade Leo och jag i Frinnaryd hos Elin och Eira. Där var även Alvin och Hilma med deras mammor. Barnen är nästan lika gamla så det är väldigt kul!





Tyvärr hann jag inte få ett kort på värdinnan Eira. Hon somnade innan kameran kom fram!

Friends forever:-)

Haft en väldigt trevlig helg! Under lördagen var jag visserligen väldigt trött..Ullaredsresan satte sina spår..var ju vaken ett antal timmar då! Och med ett litet barn i familjen finns det ju inget som heter sovmorgon:-) Gick en sväng på stan och köpte ytterligare två platsväxter till hemmet. Har insett att jag inte har några gröna fingrar så nu framöver kommer jag inte behöva tänka på vattning! Känns skönt att det alltid kommer se fräscht ut i fönstrerna framöver:-) Vi var bjudna på kalas under eftermiddagen men kände mig såååå fruktansvärt trött så jag bestämde mig för att inte följa med. Sen skulle jag iväg på kvällen så det blev lite stressigt. Leo och Crille åkte och representerade våran familj:-) själv tog jag det väldigt lugnt här hemma..gick och småpulade lite med allt möjligt..

På kvällen hade jag och några vänner beställt bord på en restaurang/pub här i stan. Detta var bestämt sen länge och det var verkligen jätte trevligt att vi alla kunde sammanstrålas:-) Satt och skrattade och pratade flera timmar! Kul att komma ut och vara "Camilla"..inte bara mamma..om ni förstår vad jag menar??!! Fast det blev ju en del barnprat i allafall, två av oss är ju ganska nyblivna mammor och två har sina bebisar i magen! Gud var vuxna vi har blivit! När vi satt och pratade gamla minnen kändes det ändå inte så länge sen som vi var där..

Lite bilder från kvällen..











Kvällen slutade ganska tidigt för min del..var väl hemma innan tolvslaget..mätt och belåten! Men hade verkligen jätte trevligt och hoppas vi kommer göra om detta snart igen:-) Gillar mina vänner!

Idag, söndag, har jag, Crille och Leo varit på en söndagsutflykt. Vi begav oss först till Ulfåsa möbler. Skulle kolla på ett matsalsbord men det var tur att vi såg det innan vi köpte det för det var inte alls som vi tänkt oss..kanske var därför det var så billigt??! Fanns även mycket utemöbler men skönt nog behöver vi inte tänka på sånna i år. Köpte fina förra året!
Sen stannade vi och åt på donken. Mums! På hemfärden blev det en fika hos Crilles föräldrar i Boxholm. En mycket trevlig söndag!

Nu börjar snart en ny vecka..har inte några speciella måsten utan tänker ta dagarna som dom kommer! Vet dock att jag inte får spendera mycket mer pengar..denna helg har kostat en del..men det har det varit värt:-)




Åh vad roligt jag hade igår!

Igår begav sig jag och två tjejer till Ullared! Gick upp 04.40 utan problem:-) Men fick ett sms några minuter senare där det stod att det var jätte tråkigt väder, snöade och skulle visst bli snökaos framåt dagen..hade inte kollat ut än så jag blev jätteledsen! Skulle vi inte kunna åka nu??! Gick ner och kollade ut..och visst snöade och blåste det ganska rejält..men kände att det inte fick stoppa oss! Så jag svarade på sms:et att vi skulle åka men köra försiktigt. Det var stundvis inte roligt att köra men vi kom tillslut fram.

När vi kom fram gick vi alla tre direkt till lampavdelningen. Hade hört talas om att de har billiga lampfötter. Jag plockade på mig ett helt gäng:-) Har ju sålt av alla gamla här hemma för att köpa nya vita..dom som fanns var faktiskt jättefina och BILLIGA! Helt otroligt..finns att köpa snarlika här hemma men till det fyrdubbla priset nästan! Så jag köpte sex stycken, hade fått 1 1/2 här hemma:-)





Köpte även två till min vän Kristin. Kassörskan trodde väl inte jag var klok?! Hela rullbandet fullt med lampfötter:-)

Blev även en hel del annat inhandlat. Leos rum står ju snart klart så då har jag tänkt att han ska ha en liten cd-spelare där inne som han kan lyssna på musik och andra sagor. Hittade en ganska liten och smidig variant i mörkblått..



Köpte även en hel del saker till sommaren, såsom pool, strandleksaker, bobbycar..hittade även små söta badbyxor..



Tänk vad söt han kommer vara på standen i sommar:-) Och massa leksaker har han oxå!

Hade i åtanke att Leo fyller ju år om inte allt för lång tid. Är ju bara lite mer än två månader och det går ju fort! Tänkte att jag skulle handla lite leksaker och sånt som han skulle få i paket. Det ska ju ändå inhandlas sen! Så jag köpte lite lego och annat roligt:-)

I inredningsväg hittade jag ingenting. Fanns inte stort utbud av detta..lite tråkigt..fast man kanske har blivit kräsnare..köper inte vad som helst längre! Men fann denna burk till ett billigt pris..



Tänkte jag skulle ha maskindiskmedel i denna.

Vi gick även in i en blomsteraffär utanför Gekås. Där hittade jag dessa plastväxter..



Tycker inte man handlat så mycket när man åker hem..men ändå har man bränt en jävla massa pengar:-)
Brukar alltid lägga upp alla inköp på vardagsrumsgolvet när jag kommer hem..då ser man att det är en del iallafall..



Men när allt kommit på plats förstår man inte vad pengarna tagit vägen:-) Fast jag är helnöjd! Köpte någ nästan bara det som stod på listan:-)

Så tack Jossan och Lena för en trevlig dag! Vi åker väl i augusti igen??!!


På besök hos Fröken Ahlm..

För cirka två veckor sedan var jag och några andra inredningstokiga tjejer hos Anna som gör fina saker till hemmet. Beställde då ytterligare en leksakslåda och en vit trä stjärna..





Kul men lite nytt:-) Imorgon lär det ju bli mer nytt, Ullared here we come! Har en hel lista med saker som vi (anser jag iallafall) behöver. Bland annat har jag tänkt att köpa en mängd lampfötter! Vill bara ha vita nu och vi har ju en del fönster i huset. Sist vi besökte "underbutiken" köpte Jossan en jättefin för ynkliga 99 krornor. Är ungefär en fjärdedel av priset på vad dom tar här hemma! Åh vad jag längtar! Hoppas denna dag går fort..ska snart åka o handla lite tråkig mat..inget kul att lägga pengar på..har ju blivit SÅ dyrt nu med?! Sen i eftermiddag ska vi sjunga lite på klapp&klang. Ikväll ska jag även försöka ta mig till träningen..har inte blivit på några gånger nu då vi alltid lyckats ha något annat planerat på kvällen.

Min syster som befinner sig i Thailand bad mig uppdatera denna blogg ofta så hon vet vad vi har för oss här i kalla Sverige. Även min bror befinner sig på andra sidan jordklotet och vill ha lite koll på läget här hemma! Ska försöka hålla dom uppdaterade genom bloggen..
(Kommentarerna lyser dock med sin frånvaro..skulle vara kul att höra från er andra som följer denna blogg!

Trevlig dag!

Åtta år av kärlek!

Idag "firar" jag och Chrille att vi stått ut med varandra i åtta år:-) Vet inte riktigt varför man säger firar egentligen..vad är det att fira?! Haha! Men vi träffades för första gången den 24:e mars år 2001..på ett så unikt ställe som Statt:-) Sen dess har vi hållt ihop i vått och torrt! Förlovade oss samma datum tre år senare..så något giftemål inom ett år var det  inte tala om här inte! Får putsa förlovningsringen lite extra idag i brist på annat:-) Den vita hästen verkar aldrig dyka upp:-)

Satt och tittade lite efter kort bland alla hundra album..vi har hunnit med en hel del under dessa år tillsammans. Rest till nästan alla berömda charterställen..riktiga turister! Sen har vi varit i London och Paris..och en hel del svenska städer. Kul att se på kort från förr i tiden..såg så unga ut! Fast det är klart..vi var ju inte så gamla..skulle fylla 20 det året. Haha, kommer ihåg att Crille fick köpa ut åt mig på systemet första sommaren vi hängde ihop:-)



















Är tacksam att jag gick ut den där kvällen..undra hur mitt liv hade sett ut annars?? En sak är säker, jag hade inte haft världens underbaraste pojkvän och världens sötaste son! Älskar er:-)

Chrille är verkligen helt underbar, I skrivande stund är han och hämtar mat som vi ska smaska på..bara det är ett plus i kanten hos mig! Omtänksammare kille får man leta efter..







Under dessa år som vi hängt ihop har vi hunnit köpa ett hus och tillverka en perfekt son:-)










Imorgon ska vi ut och käka på restaurang. Själva!  Det har hänt två gånger sen lillepojken kom till världen! Ska bli mysigt..bara sitta ner och prata i lugn och ro..men jag vet att det  mesta samtalsämnet kommer att handla om vår älskade skatt:-)

ÄLSKAR ER MINA BÄSTA KILLAR!

En dag närmare:-)

Nu har nedräkningen till Ullaredsresan börjat! På fredag kl 05.30 (inte en minut senare!) drar jag och två kompisar iväg! Åh vad kul det ska bli!! Dels att handla såklart..men det är hela resan i sig som är rolig. Sitta och tjata med tjejerna i bilen ner, stanna o fika och planera vilka inköp man ska göra:-) Tror dom som är riktiga "Ullaredsfan" förstår vad jag menar! Haha!

Men när man går och väntar på nåt roligt brukar ju dagarna gå saaaaaakta fram..men nu är vi en dag närmare!
Idag har vi inte gjort något speciellt. Hade planerat att ta en promenad till en lekpark men det tråkiga vädret ställde in den utflykten..jäkla snö! Försvinn tack! Måndagar är den tråkigaste dagen i vecka tycker jag..men idag blev den räddad av att jag fick en avi från polarn & pyret att mina kläder kommit! För några dagar sedan öppnade de ju en webbshop och nu var det gratis frakt då passade jag på att inhandla lite! Älskar ju ränder och mörkblått så deras kläder faller mig verkligen i smaken:-)

Försökte få Leo att vara modell men det var inte det lättaste vill jag lova. Satt inte still en hel sekund:-) Sen har jag en rätt kass kamera med mega blixt så varje gång jag knäpper av blinkar han. Skulle gärna vilja ha en ny, bättre kamera! Tycker ju det är jättekul att fota men inte lika kul om man får ta om en bild 10 gånger!







En pikétröja oh en stickad kofta blev det. Skulle kunna handlat MYCKET mer men måste begränsa mig nu..

Då var det fredag igen!

Det är helt ofattbart vad tiden går fort! Veckorna bara försvinner..trots att jag är mammaledig har jag (oftast) en hel del att göra på dagarna, men det gillar jag! Idag hade jag dock inget eller ingen bokad så jag begav mig till Nässjö med Leo. Kände för att komma iväg lite. Dels är jag skapligt trött på denna stad sen ville jag kolla utbudet på Lindex där. Hade nämligen kollat in ett par billiga skor till Leo på hemsidan men de fanns naturligtvis inte i stan här hemma. Kanske skulle jag ha tur att hitta dom där, vilket jag gjorde! Så idag har jag handlat min sons första skor! Känns coolt:-)



Jag vill gärna att han ska ha ett par nu. Dels när han sitter i vagnen och gärna bökar av sig strumporna. Sen ska vi på dop imorgon så det kan vara fint! Är ju inte så fint att sitta i kyrkan i strumplästen:-) Men vad han ska ha på sig till vet jag inte än..kanske nån pikétröja..men det kanske är kallt i kyrkan?..Lättare för tjejer att klä upp sig, en klänning och ett par leggins sen är dom hur söta och fina som helst:-)

Köpte även några "bra att ha tröjor"..



T-shirten är dock från menadi men jag hämtade ut en ny storlek idag så den räknas som ny:-)

Det är lilla Ester som ska få vatten på huvudet imorgon.Ska bli kul att titta på. Sist jag "var på dop" var på min egen sons. Skönt att slippa vara frontfigur denna gång! Haha! Det blir jag och Leo som går. Crille ska passa på att greja lite hemma, vi håller på med lillemannens rum! Har bytt fönstret och spacklat lite väggar så det är inte JÄTTE mycket jobb kvar. Förhoppningsvis hinner Crille en hel del under morgondagen!

Nässjö är ju känd för sitt textilhus som bjuder på mycket fina grejer. Men måste säga att jag blev lite besviken idag..hittade inget speciellt som jag ville ha..eller det fanns ju mycket fint men det blev ingen "aha upplevele"! Kanske hade jag Ullared i baktanke..vill inte köpa nåt nu innan jag vet vad som erbjuds där. Åker ju om en vecka idag! Tjoho!!
Fick iallfall med mig några tygprover hem. Kollade på lite olika blånyanser till barnrummet.
Sen fanns det en jättemysigt beiget tyg med små stjärnor på..vet dock inte var jag skulle ha det! Men fint var det! Får ta mig en funderare:-)

På vägen hem stannade vi till på MIO. Ville kolla in deras barnkollektion jag spanat in på Internet. Väldigt fina grejer måste jag säga. Blev förälskad i ett överkast..tyvärr passar det bara en lite större säng än spjälsäng så det var inte aktuellt för mig...tråkigt! Men ett tips till er som har lite större barn! De hade även en vit fin serie med små bord, sängar, garderober...men Leos rum blir ju inte alls stort så det går nog inte att klämma in allt:-) Verkar omöjligt att fa tag i en garderob som inte är så hög..har ju snedtak så det är lite trixit!

Men det ska bli kul att få klart han rum. Bara förvara alla hans saker på ett och samma ställe:-)

Älsklingen är inne i en mycket bra period nu. Han skrattar sig igenom hela dagarna och sover jättebra på nätterna. En riktig A bebis! Igår när svärmor och jag var på Willys var det en som sa "det var det sötaste jag sett"! Då skrattade han upp sig ännu mer och hon bara smälte! Mäkta stolta vi var då:-)
Hoppas denna underbara bebis är här för att stanna!!



Busade runt här hemma innan läggning idag..sen tyckte jag att det var dax för sängen och då bara la jag honom i sin säng och pussade gonatt sen somnade han utan ett gnäll! Kommer faktiskt inte ihåg när jag hörde honom gråta!
Hur UNDERBAR som helst! Min älskling!!

Nu är det dax för utröstning i Let´s Dance. Svårtippat tycker jag..men hoppas på vinst för Magnus del!






Inga pengar brända idag..bara kalorier!

Idag har varit en mycket bra dag! Solen lös och då blir man (konstigt nog) på jättebra humör direkt! Även Leo har varit som en liten solstråle hela dagen. Han har förändrats jättemycket nu på bara sista veckan typ. Inte för att han varit ledsen och tjurig innan men han har utvecklats enorm mycket. Nu har han kommit på hur man kan ta sig fram..genom att rulla runt! Han har heller inte sovit på magen innan men idag rullade han runt och tillslut hamnade han i en skön sovställning, på magen:-)





Efter lillepluttens tupplur begav vi oss till Wienerbageriet för att äta frukost med mysiga Lina. Alltid lika kul att träffa henne, hon är så himla snäll!

Senare på dagen hörde Sophia av sig och ville ha med mig till en lokal inredningsbutik. Vi tog med oss Leo och hennes gulliga hund och tog en promenad.



Hunden ville gärna bada men det ville inte matte:-)





Vi gick en riktigt låååååång promenad. Gick och tjatade och kollade på fina hus! Mycket trevligt, fint väder och roligt sällskap. Vi var ute i över två timmar så det känns i kroppen nu:-) Hittade dock inget i butiken vi besökte..eller det fanns fina grejer men har inga pengar nu...tyvärr! Just nu vill och behöver jag så mycket men plånboken är tom..

Väl hemma var svärmor och svärfar på besök. Tanken var att Perre skulle påbörja fönsterbytet i Leos blivande rum. Och vet ni vad? Det påbörjades inte bara, det slutfördes!! Ett till fönster är på sin plats:-) Känns skönt att vi är pågång nu!

Så från min sida har jag bränt en del kalorier genom promenaden och Crille har jobbat och trixat bort sina:-)




Usch vad en helg går fort...

Jaha..ännu en helg börjar lida mot sitt slut..så tråkigt..men det har varit två bra dagar! I Lördags var lilla familjen i Linköping. Jag skulle hämta en väst jag lagt undan till Leo. Tyvärr fanns inte hanns storlek så jag fick köpa två storlekar för stor..den var ganska rejäl men blir nog bra till hösten:-) Den där västen har sin egna lilla historia. När jag var i Linköping med mina kompiar för nån vecka sedan höll jag i denna och i rätt storlek. Men dum och snål som jag var då köpte jag den aldrig. Väl hemma och efter lite fundering kom jag på att jag ville ha den. Ringde då för att lägga undan men givetvis var den slut! Tror jag ringt till tio H&M och frågat efter en 86:a men slut överallt! Det finns inga marinblå västar alls att få tag i! Nu vill man ju ha den ännu mer bara för att den inte går att få tag i:-) jaja..har ju en till hösten iallafall!
Vi var även inne en sväng på IKEA och käkade lite och kollade runt. Tyvärr finns det inte så mycket i plånboken nu när månaden börjar närma sig sitt slut så det blev mest tittande:-) Crille köpte lite grejer på K-rauta.
På kvällen kollade vi på Melodifestivalen. Crilles favorit vann!

Idag, söndag, började vi dagen med att bada här hemma alla tre. Så mysigt tycker vi att kunna börja dagen så! Leo älkar att bada, speciellt när både mamma och pappa är i och plaskar:-) Senare på dagen kom Leos mormor förbi med en present till honom. En "gående skällandes hund" fick han. Mycket uppskattad! När vi fikat och lekt lite blev lillemannen trött så då bestämde vi oss för en promenad så han skulle få sova lite i vagnen. Crille, jag och Leo tog en långpromenad i det fina vädret!

Är det vår snart tro? Fick lite känningar denna helg!





Hoppas på varmare tider nu. Så jag kan börja använda hans väst lite ( trots att den är lite stor!)

Jag har ju låtit förstora två kort på Leo. Har ramat in och allt men inte vetat vart jag ska ha dom. Tanken var först att ha dom i Leos rum men känns som om de var för stora i han lilla rum! Bestämde mig idag för att sätta upp dom i vårat sovrum istället..





Mysigt och personligt med kort faktiskt! Tycker inte om att ha massa saker på väggarna men kort på älsklingen får gärna sitta uppe:-)

Känner för att mysa till vårat sovrum lite..är ju ganska stort och består av två alkover vilka jag inte riktigt vet vad jag ska göra med..en del är ganka okej..



men den andra..



Skötbordet använder vi inte längre. Är inte så ofta han bajsar på nätterna längre! Funderar på att köpa en likdan fåtölj som vi har i andra hörnet och göra ytterligare en läs/mys höran. Lampan köpte vi för ett tag sen men den passade inte där vi tänkt så den ska nog placeras här inne istället!

Vi fick även ett ryck och började rensa garderober idag. Skönt att få lite ordning och rensa bort sånt man inte använder! Blev en del..speciellt Crilles garderob som inte rensats på bra länge:-)

Leo underhöll sig i sängen medan vi trixade..



Sen busades det med pappa..



Nu sover lillkillen och vi funderar på att avsluta en bra helg med varm smörgåstårta och en film:-)







Min nya last: zink!

Åh jag skulle kunna handla hur mycket zinksaker som helst! Tycker det är jättefint:-) Tyvärr är det ju ganska dyrt så man kan inte köpa massa på en gång..eller jag har inte råd med det iallafall! Men lite har jag samlat på mig..lite har jag köpt själv och lite har jag fått från vänner och släkt!






















Finns fortfarande mer jag vill ha:-)


Ännu en trevlig tisdag!

Jag har ju turen att hamnat i en mycket trevlig mammagrupp! Vi träffas minst en dag i veckan, oftast på tisdagar. Idag har vi varit hos Josefine och ätit tacos. Det är kul att vi har träffats sen barnen var små. Kul att se hur de utvecklats! Satt och pratade om det idag, när vi började ses var barnen så små och de låg mest på en filt på ryggläge:-) Nu går nån och några kryper omkring och överallt:-)



Leo och Elias har alltid haft en förkärlek till varandra..





Känns som om man har nåt att göra varje dag! Det trivs jag med:-) Tycker inte om att vara hemma en hel dag utan nån aktivitet! Trivs att vara mammaledig för tillfället! Speciellt nu när det börjar närmare sig våren och det blir ljusare ute.



När vi kom hem från Jossan var klockan närmare sex..igår somnade Leo kvart över sex men idag ville han inte sova. Kanske berodde på att han var uppe i varv efter att lekt med sina kompisar hela dagen:-)

En halvtrött son..



Men han somnade runt klockan halv åtta så nu ska jag förbereda för morgondagen sen är det desperate housewifes:-)




Grattis i dubbelbemärkelse!

Haha, mamma ringde precis och sa grattis..till vad sa jag..du har ju namsdag idag! Hade jag ingen aning om..trodde hon menade grattis till Leo som "fyller" 9 månader idag:-) Eftersom jag alltid tar kort på honom på dagen då han blir "ny månad" gjorde jag det även idag. Men tyvärr är han inte så förtjust i blixten på kameran så på nästan varje kort blundar han eller gör nån ful grimas! Vet inte hur många kort jag knäppte som blev värdelösa..tillslut lessnade han ju givetvis på allt blixtrande:-)

Men på några kort blundar han inte lika mycket iallafall..



Igår var Leo och jag i Mjölby. Hade inget att göra och är lite smått trött på denna stad så vi begav oss dit. Lillemannen hade varit lite gnällig under dagen innan och på natten men på fredagen tyckte jag han var på bättre humör..men när vi var i Mjölby tyckte jag han betedde sig lite märkligt. Han som alltid brukar charma alla expediter och de som tittar på honom var istället inte alls så glad som han brukar..kändes som om han var i nån drömvärld..
Väl hemma var han varm så jag tog febern på honom..stackarn hade 40 grader. Fatta vilket dåligt samvete jag fick då! Att han inte varit mer ledsen..som kompisation fick han ligga i mitt knä hela kvällen:-)

Blev inte mycket handlat i byn..Leo fick tröjan han har på ovanstående kort sen hittade jag ett ställe som sålde mina älskade zinkhus! Tyvärr (eller det var kanske bra!) fanns inte så många att välja mellan..men jag köpte en liten annorlunda variant från de jag har tidigare.



Under eftermiddagen idag satte jag och Crille (läs Crille) upp en tavellist i rummet på övervåningen..







Nu väntar Melodifestivalen här hemma. Trevlig kväll alla!


Nå vad händer här hemma??!

Som försvar för den dåliga uppdateringen här på bloggen får jag säga att det inte händer mycket här hemma! Efter att det stora rummet på övervåningen blev klart har det stått stilla. Nästa projekt är att slutföra Leos lilla rum..det är inte mycket att göra med det men det blir aldrig av! Tråkigt..vill så gärna få in hans saker och få lite ordning och reda på hans grejer! Sen har jag hittat MASSOR av inredningsbloggar med saker till barnrum! Men tyvärr är ju inte rummet så stort så vi måste verkligen tänka till innan vi handlar massa saker. Skulle ju va trist om det inte fick plats:-)

Har iallafall fått upp gardiner i det "nya rummet"..blev lite mer ombonat med dessa..



När det gäller shoppingen av inredning ligger jag lågt..har sålt av massa saker tack vare blocket så nu rullar pengarna in! Men har tänkt spara dessa till Ullaredsresan som blir i slutet av mars! Har blandannat sålt mina kökslampor så nu fick jag sätta dit några mindre fina för att det inte skulle se allt för mörkt och tråkigt ut. Så ni som går förbi, få inte en chock:-)
Ska handla massa fina vita på Ullared är tanken. Kostar ju typ en tredjedel av priset här hemma!
I helgen har jag även jobbat några timmar, ännu mer extrapengar till resan!

Däremot har jag inhandlat lite nya kläder till lillemannen. Var iväg på en mycket trevlig shoppingtripp till Linköping med Fia, Lisa och lilla Ester. Blev lite handlat..



Har köpt en hel del sommarkläder och t.om höstkläder. Jackan är alldeles för stor nu men tanken är att han ska ha den i höst. Tydligen är det svårt att få tag i höstjackor! Expediten på Lindex sa att det inte kommer in fler jackor..att man måste vara ute i tid. De får in vinteroveroller i Augusti:-) Sen tar ju allt slut så snabbt! Vill man ha något måste man typ vara ute ett halvår innan!

I helgen hade vi våra trevliga vänner Jeppe och Kinis på besök. De kom med en fin present som blandannat innehöll denna fina kökshandduk..



Ska vara mycket rött och blått nu. Fint! Har tänkt att köra lite sånt tema på altanen sen när man får börja fixa med den! Marint med lite röda inslag:-)

Vill verkligen ha vår och sommar nu. Är SÅÅÅÅ trött på detta väder!! Fick en liten känsla av våren i helgen när vi skulle ut på en liten tripp till min mormor och morfar. Leo behövde inte ha den där tråkiga overollen på sig!



Allvarlig pappa med superglad son!

Tänk vad kul när man kan plantera lite fina blommor i krukorna ute.
De döda Ljungen på bilden har jag inte orkat bry mig om..har bara stått och sett fula ut sista tiden!
Hoppas få lite nya krafter och inspiration när solen kikar fram:-)

Måste ta nya tag och göra iordning Leos rum ganska snart..risken blir annars att man hamnar i en ond cirkel..
Får bli denna vecka..idag hann vi dock inte. Crille och jag har varit på bio, "män som hatar kvinnor". Mycket bra!

RSS 2.0