När man har roligt går tiden fort:-)

I skrivande stund sitter jag och har lite lätt söndagsångest..ogillar söndagskvällar. Men denna vecka kommer bli lite annorlunda för jag tar med mig Crille och åker till Stockholm på onsdag! Sen blir det två nätter på hotell. Det gillas däremot:-)

Men det är två "normala" dagar som kvarstår med start imorgon, måndag..
Fattar inte att helgerna går så otroligt fort??! Denna helg har visserligen varit fullspäckad med trevligheter så tiden har bara sprungit iväg!

På Lördagen fick vi besök. Jeppe, Kinis och Maja kom hit på lite mat och mys. Jätte trevligt! Dagen till ära valde jag att duka lite vårigt då det känns som om denna årstid närmar sig. Eller??
Sen vet jag att Kristin är lite småtokig i rosa med:-)



Crille gjorde provade en ny rätt dagen till ära. Nån fläskfilégryta som var god men staaaaark!
Men Mantorpsborna verkar glada ändå:-)



Barnen lekte jättebra under hela kvällen! Blev mycket dans och bus!



En mycket trevlig kväll!

Under söndagen blev vi tillfrågade att komma upp till en lekpark där kompisar bor. Var sugna på att komma ut i det fina vädret så vi åkte dit.







Det blev lek med Elliott och Astrid..






Härligt när snön försvinner!!! Älskar våren så jag längar efter att det blir lite varmare!!

Tillbaka:-)

Kände att jag saknade bloggen lite! Mest för att det är kul att gå tillbaka och se vad som händer i livet..minnet är ju inte det bästa och då är det så kul att kika tillbaka! Så nu kör vi lite bloggande igen:-)

Barnen har varit sjuka förra veckan men är nu på benen igen och gick med glädje till dagis idag! De var på strålande humör på morgonen när jag sa att det var dagis idag igen! De har nog saknat sina kompisar där! Lite tröttsamt att bara vara hemma med varandra!









När det gäller renoveringen så håller Crille för fullt på med skafferien i kök/ matsalsrum. Han har nu panelat och målat klart invändigt. Var och handlade dörrar häromdagen så snart är dessa klara! Så skönt! Då blir det att ha en del som städskrubb och en del som skafferie för torrvaror..








Barnen tycker det är kul med dessa "små rum". De går in och gömmer sig och leker därinne:-)




Annars så har här rensats! Vet inte hur många vändor till tippen som gjorts! Passade även på att sortera och köpte därför massa kartonger till alla grejer.



Roligare att rensa och sortera när det är så här fina kartonger:-)

Är även inne i "pysselsuget" så håller nu på att måla barnmöbler. Köpte vanliga "fula träfärgade" på IKEA men som nu ska få vit färg och piffas upp!









På återseende:-)

RSS 2.0