Jul i vårt hus

Julafton firades här hemma med nära och kära. En jättemysig dag! Dock saknades moster Melina då hon var tvumgen att jobba..tråkigt när vi syskon sällan träffas allihop samtidigt..men hon kom förbi en sväng idag istället så hon kunde pussa på barnen:-)

I år valde vi att ha en äkta julgran. Förra året hade vi plats då Stella var i krypfasen och rev i allt. Nu har hon kommit över denna fas och granen har faktiskt fått stå helt orörd! Inte en kula som gått sönder hittills:-)



Julaftonsdagen började men en lugn förmiddag tillsammans med barnen..













Sen var det dax för gästerna att komma. I år var det för första gången kul att duka då matsalsrummet är någorlunda klart!..



Efter god mat med trevligt sällskap var det tid för tomten att komma. Hade i år fixat så det inte var en av "oss" som var tvungen att gå till affären och köpa en tidning just då!



Många klappar blev det!..



Stella fick blandannat en ryggsäck och några hästar som hon var överlycklig över:-)



Leo underhöll oss även med tomtebloss!



Detta är typ det bästa han vet därav den nöjda minen på kortet:-)

En rolig,men intensiv, dag så man är bra trött sen på kvällen!

Tycker även det är mysigt under juldagen då barnen får leka med alla nya grejer!



Hoppas ni som läser denna blogg också haft en mysig jul!





GOD JUL!

Från oss alla till er alla, ha en riktigt god jul!








Snöiga hälsningar:-)

Har haft en mysig familjedag idag. Började men en sen frukost med färska frallor och annat gott! Sen bara mys med barnen. Och eftersom det fanns massa snö ute idag passade vi på att ta med barnen ut i pulkabacken. Har ju lyxen att bo granne med perfekta backar. Barnen var överförjusta och helt orädda! Även lilla Stella for ner med snowracen helt själv:-) Hade dock inte med mig kameran då den skulle bli så krånlig att konka på upp och ner i backarna! Men bjuder på två  vinterbilder från trädgården här hemma:-)






Mina hjärtan..

Nämnde i ett tidigare inlägg att jag låtit fotografera barnen av en tjej som är duktig inom detta område. Tack Emmelie för ditt tålamod. Kan summera fotograferingen med blod(!), svett och tårar! Det är inte det smidigaste att få två små barn att sitta snällt och le in kameran..

Men duktig som hon är lyckades vi med att få till en del bilder på mina fina barn! Är så stolt och lycklig när jag ser hur fina de är:-)
























RSS 2.0