På 30 år..

Så var det dax att lämna ungdomens tid och passera 30-strecket:-) Känns helt okej faktiskt! Har ju hunnit skaffa villa, Passat och barn:-)

Tänk att man är så "vuxen" nu! För några år sedan ansåg jag att de som var 30 (!) var jättegamla och vuxna! Nu är det ingen ålder, bara en siffra! Eller hur?!

Dagen kommer att firas med min älskade familj..


Härligt väder!

Än har inte det kommit någon snö! Skönt! Men om jag inte missminner mig så har det faktiskt snöat på min födelsedag som infaller den 1:a november..och det är ju inte långt kvar tills dess..men hoppas på det bästa, att vi blir utan snö ett bra tag till! Idag har vi iallafall förberett inför vintern. Plockat in leksaker och utemöbler. Barnen trivs ute och jag passade på att föreviga de små skatterna på bild:-)
























Ont om tid..

Veckan som var och veckan innan dess var hektiskt kan man minst sagt säga! Började med att barnen blev sjuka i omgångar vilket innebar ett pusslande med vabbande mellan mig ocg Crille. Herregud vad det ställer till mycket när barnen blir sjuka! Givetvis var vi hemma med dom men det var lixom "fel" vecka att bli sjuk på! Jag hade två seminarier som jag var TVUNGEN att vara med på. Men vi hjälptes åt här hemma och löste det bra:-)
Veckan som var har jag typ bott i Linköping! Har haft ett grupparbete som skulle vara klart i fredags Tyvärr funkade inte gruppen så bra så vi har fått jobba arslet av oss! Kom hem 21.30 i fredags..men nu är det klart och det är sååå skönt! Bara en redovisning på onsdag sen kan jag släppa denna kurs. Skönt! Har klarat alla eximinationer hittills:-)

Så denna vecka ska jag göra minsta möjliga..försöka pyssla iordning det "nya" rummet! Köpa gardiner och blommor till fönstret..sånt där roligt!

Barnen mår bra nu och är som vanligt igen. Inget kul med gnälliga barn som inte äter..men nu känner jag igen dom igen:-)





Nu ska här pysslas:-)

I dagarna blev då tapetseringen i det näst sista rummet klart! Matsalsrummet. Endast köket som återstår nu! Blev verkligen ett helt nytt rum:-)

Då kameran inte visade tapeterna som dom verkligen såg ut tog jag en närbild så ni inte ska tro att jag valt gult!






Änsålänge ser det dock lite "kalt" ut..inga gardiner på plats och inget "piff" gjort..
Men är betydligt fräschare än vad det varit de senaste åren..



Även golvet blev helt ok trots att det inte blev samma som resten av huset..



Såhär i efterhand kanske vi hade valt att ha det nya golvet i hela huset. Kanonfint skeppsgolv:-)



Så fort jag får tid över ska jag fixa med gardiner och pyssel till fönstret!

Hade hoppats att detta rum skulle stå klart till min 30-årsdag som infaller om 3 veckor. Ser mycket lovande ut:-)

Det börjar ta sig!

Efter mycket slit och sökande efter vårat valnötsgolv gav vi upp! Fanns verkligen inte någonstans att få tag i!
Så vi fick helt enkelt tänka om. Bestämde oss då för ett jättefint skeppsgolv. Hur snyggt som helst! Och det passade faktiskt rätt bra ihop med det andra golvet:-)

På bara några timmar förändrades matsalsrummet totalt!



Nu återstår några lister sen ska vi tapetsera!! Wow vad roligt! Vet dock inte om jag ska ha dom tapeterna jag först bestämt mig för. Får bli ett besök på färghandlaren för en ny kik:-)

Har även gjort ett fynd. Var på IKEA och skulle köpa en stol till Leo, på något sätt drogs jag till fyndavdelningen ( brukar typ aldrig gå dit) och där i mitten stod denna stol till ett nedsatt pris. Så jag lämnade min kartong och klippte denna istället:-)



Så nu matchar den in bland alla mina kryss:-)

Kul att äntligen få piffa lite. Så fort tapeterna kommit upp ska här handlas gardiner och blomkrukor!

RSS 2.0