Lilla Stella

Min lilla dam nöjer sig numera inte vid att sitta snällt och leka med några leksaker. Näe nu ska HELA hemmet utforskas. Att hålla iordning är ett minne blott. Varenda sak ska rivas fram och pillas med. Skulle jag inte plocka undan efter henne lovar jag att hemmet skulle se ut som ett bombnedslag:-)

Stella har krypt ett tag, nu ska här läras att stå upp och förflytta sig mellan möbler. Vilket ibland slutar i tårar..

Men när hon står upp är hon som lyckligast:-)















En helnlöjd Leo!

Igår hämtade jag ut ett paket med vårkläder från H&M. Paketet innehöll till Leos förtjusning en svampbob fyrkant T-shirt! Leo älskar att titta på svampbob på film:-) Så jag tänkte att han nog skulle bli överförtjust över en tröja med han på! Mycket riktigt, efter att han satt på sig den (gjorde han direkt när vi öppnat paketet!) VÄGRADE han ta av sig den! Sov tillochmed i den!

Var även och klippte Leo igår. Gick hur bra som helst. Frisören var så stolt över honom så han överröste honom med färg i håret:-)







SÅÅÅÅ stolt över tröjan...





Även om jag ogillar massa tryck på kläder får jag nog snart inse att Leo börjar bli stor och inte uppskattar ränder hela tiden:-)

Lite bilder från dagen idag:-)

Började dagen med en ordentlig städning på övervåningen här hemma. Helt sanslöst vad man kan skita ner hemmet fort:-) Tråkig göra men oerhört skönt när det är gjort!
Efter detta var klart åkte vi ut till Örjestorp där min mormor och morfar bor. Leo trivs där ute då han kan springa fritt utan att höra tjatet om att akta sig för bilar:-)










Även Stella fick vara med oss ute..








Ute på gården finns en ladugård FULLT med gamla grejer! Gissa att Leo trivdes!! Favoritsaken var en gunghängst som han absolut inte ville gå ifrån:-)





Stella tröttnade på att sitta i vagnen så hon fick följa med Crille in medan jag försökte locka med Leo från ladan!




När vi kom hem till Tranås igen blev det bad för båda barnen. Sen tände Crille upp en brasa här hemma och det mystes framför Tv:n..









Nu sover barnen sen en tid tillbaka och jag och Crille har suttit och skrattat till Solsidan! Underbar serie!

Min stora kille!

Herregud vad stor Leo har blivit! Minns nästan som igår då han snabbt ville komma ut:-) Fyra veckor för tidigt ville han ut och var då inte så stor..3225g..lillskrutten!



Nu har det snart gått tre år och han har vuxit till sig ordentligt!


















Tio månader sedan Leo fick en lillasyster:-)

För tio månader sedan föddes lilla Stella och Leo fick en syster!
















Även om de kan bråka om leksaker och tjivas så märks det att de tycker mycket om varandra! Leo frågar ofta "var är stella" när hon exempelvis ligger i vagnen och sover. Eller om jag kommer själv och hämtar på dagis. Han är väldigt mån om henne och vart hon befinner sig:-)
På Stella märks det också att hon gillar när Leo är hemma!

Mina älskade barn! Ibland blir jag tokig på er när ni håller på att riva huset eller när ni bråkar om samma leksak:-) Men när jag hör er skratta högt med varandra då smälter jag!






Älskar er båda!!



Små saker som kan få en att må så bra:-)

Håller på hemma och försöker få till det där mysiga man vill ha i ett hem! Har köpt några nya grejer . Några ljuslyktor som jag älskar att tända under kvällstid. Att tända ljus, gärna doftljus, är för mig väldigt rogivande. Mysigt i huset blir det oxå:-)

Nya ljuslyktor..(har även köpt likadana fast större, mycket fina!)



Fyndade även till mig en ny lykta..



Har oxå köpt små plastblommor..



Stellas rum har oxå fått lite nya detaljer:-)
Hittade en så söt liten väska ( den rödprickiga) som matchade hennes vagn!



En ny lampskärm har oxå inhandlats..



Som sagt, små saker som gör en glad:-)

RSS 2.0