Leo & Stella

I brist på hus och hembilder bjuder jag istället på bilder på mina fina barn! Försökte mig på att få ett syskonkort vilket inte var det lättaste:-) Två spralliga barn med olika viljor. Inte ens muta med godis hjälpte:-) Men på några få kort hamnade de ihop..











Men det var mycket bus under tiden..



Och en del sura miner..



Häromdagen var en tjej här hemma som är väldigt duktig på att ta kort och sen redigera dom fint. Tror och hoppas hon fick ihop några mer lyckade kort än mig:-)


Ett arv?!

Så fort jag får lite tid över sitter jag nu för tiden och pillar med min nya dator. För tillfället försöker jag få alla kort i rätta mappar! Är faktiskt kul för då kollar man ju igenom alla kort igen!

En rolig sak jag upptäckte var ett gammalt kort på mig som liten. Där jag gör en speciell min. Stella har en speciell min hon brukar göra..dessvärre har jag inte lyckats ha kameran framme vid dom tillfällerna..men den liknade min!



Försökte hitta fram kort med henne och denna min..men hittade som sagt inget bra..men hon gör PRECIS som jag på bilden:-)



Det roliga var att jag även fann ett kort på Leo när han var väldigt liten men gjorde nån snarlik form av detta udda uttryck..



Kul arv?!

Fyller gärna 30 fler gånger:-)

Nu har jag blivit firad av alla nära och kära. Fyller gärna 30 fler gånger för har fått så himla bra och fina presenter! Av min mormor, morfar och mina syskon fick jag en dator!! Så himlans bra då jag länge velat ha en egen. Dels för att kunna ha ordning på MINA saker, kort och liknande, sen är det väldigt bra att ha till skolan. Så nu ska jag sortera kort och filmer och göra ordentliga mappar för att hålla ordning. Från min mamma och pappa fick jag ett halsband med barnens namn i. Jättefint! Hade önskat mig ett sådant:-) Av Crille fick jag en parfym och sen skulle han bjuda mig på en barnfri weekend framöver. Väldigt välbehövligt då jag känner mig rätt sliten efter allt plugg och tidiga mornar:-) Crilles föräldrar gav pengar som jag ska köpa mig något fint för. Först hade jag tänkt köpa nytt porslin till köket men eftersom köksrenoveringen lär dröja funderar jag på att investera i en fåtölj jag spanat in på IKEA. Skulle vilja ha någon fin att ha i ett svårmöblerat hörn i matsalsrummet.
Tyckte denna var fin?!



Igår hade jag några kompisar här på middag. Jag bjöd på mat och vin så det blev en hellyckad kväll! Gjorde dock misstaget att inte ta några kort under kvällen. Förstår inte hur jag kunde glömma det?? Jag som annars är som värsta papparazzin:-)

Fick bara kort på dukningen innan..





Tråkigt att jag inte fick några kort på gästerna..men fick iallafall kort på de fina presenterna de kom med!

Kökshanduk och grytlappar a`la Camilla



Servetter och servettringar i samma stil..



Och ett fint kuddfodral som skulle passa jättefint i fåtöljen ovan:-)



Märks att folk känner mig rätt väl. Jättefina presenter från alla håll! Passar på att buga och tacka här och nu!


RSS 2.0