Världens sämsta bloggare?!

Ja nu var det ett tag sedan jag gjorde ett inlägg här på bloggen. Men ska skärpa mig för det är faktiskt kul att gå tillbaka och kolla på gamla inlägg. Roade mig ikväll med att kolla igenom vad vi hade för oss förra året vid denna tid, alltid lika kul  att se:-) Barnen växer så det knakar och huset blir pö om pö iordning! I dagsläget är vi i fullgång med köket! Som vi längtat, äntligen görs detta! All inredning är beställd och kommer hemlevererat till oss om bara några dagar! Så nu är det full fart som gäller. Men vi ligger rätt bra till, alla fönster är ju bytta sen en tid tillbaka, väggarna är gipsade, elektrikern har varit här och förberett för spotligtsen i taket och idag sattes panelen till taket upp ( så nu vet Crille vad han ska pyssla med i veckan, kvistlack och målning!) Jobbigaste momentet blir ju dock när rörmokaren fimpar allt vatten..då blir det papptallrikar och hämtmat en tid:-) Men det fixar vi!
 
Drömmen om ett färdigt kök till jul känns nu inte så avlägset som det gjorde för någon månad sen! Kul jul!
Har tjuvstartat lite och satt upp alla julstjärnor och adventsstakar så nu är det mysigt här hemma!
 
 
Utvändigt är det fint med alla ljus, liiiiiite synd bara ( för helhetens skull) att inte tak och stuprännor är bytta och att den sista panelen på "utbyggnaden" på huset inte hann bli klart..
 
 
Fixade även dit tallris och en ljusslinga i blomlådorna..
 
 
 
Lite svårt bara att få julstämning utan snö ( idag kändes det som en vårdag ute!) Men egentligen vill jag inte ha snö då det ställer till så mycket praktiska besvär ( skrapa rutor, halka, ingen cykling till dagis och inställda tåg!)
 
Hoppas nu på att jag ska få tummen ur och blogga lite mer, kommer ju bli kul att uppdatera den pågående köksrenoveringen iallafall:-)
 
 

RSS 2.0