We did it:-)

Igår var det då julafton och den firades här hemma! Köket hann bli så pass funktionellt så vi kunde laga maten här hemma!
 
 
 
Nu återstår målning, tapetsering, kakling och inhandling av kyl/ frys. Men vi är såååå nöjda över att kommit så här pass långt så det känns nästan som om vi är i mål redan:-)

Hinner vi?!

Tre dagar kvar till julafton som är planerad av firas här hemma! Frågan är bara om vi kommer att kunna äta nån julmat?! Om vi kommer ha någon spis och ett relativt fungerande kök?!
 
 
 

Julstökigt

Mitt i all julstress fortskrider föksrenoveringen  här hemma!
 
Sånt här julstök hade vi det hemma för några dagar sedan..( inga lussekatter eller pepparkakor som blir bakade i detta kök!)
 
 
 
Men vi försöker hinna med att infånga lite julkänsla iallafall. På luciadagen var vi och tittade på ett väldigt fint luciatåg med två oerhört söta små tomtar i:-)
 
 
Bilderna på köket ovan var för några dagar sedan..i skrivande stund är det inte samma kaos och vi har till och med fått upp några skåp..
 
 
 
 
Hoppas på att köra ett ryck i helgen och få dit golv och ytterligare några skåp!

Världens sötaste barn

Traditionenligt har jag låtit ta kort på barnen lagom till jul. Blev så nöjd! Och barnen skötte sig såååå bra och blev sååå söta:-) Och bra fotograf hade vi med. Tack Emelie!
 
 
 
 
 
 

Pågående projekt

I skrivande stund är vi i fullgång med köksrenoveringen! Trots att köket inte är så stort tar det tid då det är flera olika projekt som måste genomföras innan insättningen av skåp..elektriker, rörmokare, målning, slipning av golv..
 
 
Som ni kanske ser så är vi utan spis och rinnande vatten här i köket. Kylskåpet står i matsalsrummet:-)
 
 
 
Inte optimalt men det funkar då man så gärna vill få ett nytt kök:-)

Och där kom snön..

 

RSS 2.0