Vårat villerkulla:-)

Känns som om huset ser ut som Pippi Långstrumps hus! Rött på en sida, beiget på den andra..och numera lite vit grundfärg på vissa plankor:-) Vi har nämligen bytt ytterligare ett fönster, denna gång i köket, och ska måla framsidans plankor på plats..





Blir stor skillnad med fönstret måste jag säga! Längtar så efter att få iordning köket och sätta upp fina gardiner och pyssla:-)

Såhär såg det ut uder fönsterbytet..










En rockstjärna i familjen!

Häromdagen hade jag turen att ha kameran i närheten när Leo rockade loss:-) Han hittade en servetthållare och använde som mick!

Här kommer barnlåtar i hårdrocksstämma!



Fick mig ett gott skratt när han höll på sådär. Att sjunga är det nya här hemma.
Nästan varje kväll när Leo ligger i sängen och ska somna ligger han där och gnolar på några låtar innan han somnar:-)

Sötisar!

Häromkvällen kallade jag hit min bror som äger en systemkamera. Tanken var att jag skulle få några fina syskonkort på barnen. Men Leo var inte på sitt bästa humör så han ville gärna inte vara med på kort..försökte muta med klubba men det gick knappt det heller! Svårt att få några bra kort på en halvtjurig och sprallig tvååring:-)

Men detta var vad vi lyckades med..












Men trots att de var lite tjuriga är de väldigt söta!

Maja, Stellas lilla kompis:-)

Förra inlägget handlade ju om Leo och hans bästa kompis Elias! Igår var det Stellas tur att få hit en kompis. Lilla Maja och hennes mysiga mamma kom på besök. Först gjorde vi stan och Kristin handlade upp gardiner till deras nyinköpa hus. Kul för henne:-) Hoppas nu det blir lika bra som vi planerade! Stellis var snäll och sov under hela shoppingturen. Efter en lunch på Wienerbageriet begav vi oss hemåt för att hämta hem Leo från dagis och senare ta en fika här hemma. Då vaknade min lilla gumma och hon fick "leka" lite med Maja!











Ser vi till att träffas lite oftare kommer nog de här två små töserna få tycka för varandra och bli riktigt bra kompisar:-)

Bästa kompisarna Leo och Elias

Igårkväll hade Leo sin bästa kompis Elias här. Hans mamma var iväg på ett ärende så han fick komma hit en sväng! Leo och Elias har sen de träffades för första gången, det var ungefär vid fyra månaders ålder, haft tyckte för varandra. De två leker jämt jätte bra. Det sägs ju att barn vid två ålders ålder inte leker MED varandra men de här två skrattar oavbrutet och kommer på nya lekar ihop!





Leo han är så glad i sin kompis så han pratar ofta om honom. Och Elias är nog rätt glad i Leo han med eftersom han döpt sin docka hemma efter Leo:-) Gulligt!


Här leker de med tåg..



och här har vi sångstund uppe på Leos rum (URSÄKTA min sångröst!)



Leken avslutades med en kram och en blöt puss!










Nu kör vi så det ryker i helgen!

Har påbörjat fasaden på huset igen. Har den sista tiden ägnat oss åt renovering invändes, så ni som har åkt förbi och sett att huset utvändigt ser likadant ut kan få förklaringen i att vi hållt oss inomhus:-)

Hoppas på att mina tappra snickrare ska köra hårt nu i helgen så man ser lite resultat!









Längtar så efter att få klart på denna fasad! Vill plantera fina blommor och göra fint:-) Tyvärr dyker det upp problem med framsidan då vi ska göra en ny trapp med en liten "altan" på. Detta är ett ganska stort projekt så framsidan med dörren kommer stå röd ett tag till..



Sen dyker nästa projekt upp och det är att byta köksfönstrerna..det ska tydligen inte vara smidigt att byta fasad!
Man kan tycka att det bara ska vara att spika upp lite brädor på huset och måla lite..men OJ OJ OJ vilket jobb det ligger bakom det vi gjort hittills!

Men ska försöka hålla mig och barnen hemifrån i helgen så grabbarna får arbeta ostört:-)

Bror och syster!

Det är så kul att se barnen ihop nu! De har verkligen utbyte av varandra..Stella skiner upp så fort Leo är i närheten och Leo är väldigt mån om henne. Nu när Stellis är lite "äldre" är hon lite roligare för Leo att
vara med än vad hon var för några månader sen. Nu kan de skratta åt varandra och med varandra:-)



Leo är också väldigt noga med att Stella ska följa med om vi ska åka nånstans eller så. "Stella med" säger han! Han har även lärt sig att hon är hans syster. Så nu när nån pratar om eller med Stella sägaer han "syster". "Leos syster". Kärlek!







Det händer mycket med båda barnen nu! Leo han pratar HELA tiden! Munnen går i ett:-) Stella hon pratar hon med, på sitt språk. Och skrattar! Hon är också väldigt bra på att snurra runt:-) Lägger man henne på rygg är hon på mage så fort man vänder ryggen till!



Ser fram emot bådas utveckling och framsteg. Ju äldre Stella blir desto roligare kommer de ju få ihop!

Tiden går fort, Stella är 4 månader idag!

Det är på barnen man märker hur fort tiden går! Idag är det  fyra månader sen lilla Stella kom till världen! Hon är ingen "bebis" längre:-)








Grattis underbara barn på din dag!

RSS 2.0