Snart så..

Idag har vi ägnat dagen åt att uträtta massa ärende. Vi begav oss till Jönköping för att handla det som behövdes till sovrummet. Det var främst golv vi var ute efter..påväg hem från Helsingborg förra helgen stannade vi till på "Silvan" för att kolla en sak och då såg jag ett golv jag gillade. Men vi bara kollade då..men sen i veckan kom det ett annonsblad i brevlådan med påskpriser från den butiken och då var det golvet med på rean!! Vilken tur:-)
Eftersom det var lite snöigt ute idag fick vi låna en kärra med tak av en kompis till min bror. Då vi bara har tillgång till kärra utan tak annars passade vi på att köpa ytterligare saker. Det blev en innedörr och även en fåtölj från IKEA.

image396

Dörren.

Så nu är det inte jättelångt kvar tills jag kan få börja inreda det rummet. Längtar!! Har en ungefärlig bild i huvudet hur det kommer se ut..

image397

Valnötsgolv..

image400

Fåtöljen..

Sen kommer ju sängen vi beställt nångång i April månad..

image399

Väggarna blir beiga och i taket ska vi ha vit panel med spotlights.

Jag tror och hoppas att det kommer bli ett lyckat resultat:-)

En trevlig minisemester!

I helgen som varit var jag och Chrille  Helsingborg och bodde på hotell. Jättemysigt! Skönt att komma bort från allt damm:-) Nästan varje helg har ju gått i renoveringenstecken..skönt att bara slippa tänka på det några dagar! Men vi hade huset i baktanke när vi valde att åka till Helsingborg..Skånska Byggvaror har sin utställning där. Vi har kollat ut en badrumsinredning därifrån. Just denna helg hade de extra Lördagsöppet så vi åkte dit för att kolla hur den såg ut i verkligheten. Känns lite skönare att se grejerna innan man beställer. Så nu är det beställt och klart!

Smygfotade ett kort med mobilen..

image389

Nu fanns inte den exakta kombinationen som vi vill ha, men man kan ju se på ett ungefär hur det kommer se ut..

Efter att besökt denna utställning åkte vi till ett jättestort köpcenter. Jag var i himlen! Handlade dock inget till hemmet utan satsade på mig själv istället:-)

image392

Under en promenad inne i centrala Helsingborg dök vi på denna frisör..

image390

Det roliga med den var att den heter "Larsson & Lange"! Ett par kompisar till oss kallas precis för dessa namn! Fick oss ett gott skratt:-)

På Lördagskvällen var det Melodifestivalen, godis och snacks som gällde!

image391

Svullar i mig jordnötsringar..

En helg går fort..

image393

Hemresa..

Nu har vi samlat nya krafter och är redo att sätta igång hemma igen. Nu är vårat mål att bli klara med sovrummet så fort som möjligt! Det som är kvar att göra där inne, förutom tak och golv, är lite spackling och slipning..pill som tar tid! Men vi hoppas och tror att det kommer stå klart inom en snar framtid:-)

Vart tog våren vägen?!

Förra veckan fick jag sånna vårkänslor att jag var tvungen att göra lite fint i trädgården! Plockade fram utemöblerna och planterade lite påskblommor..solen lyste och jag trodde att nu är våren här för att stanna..men icke! Idag är det istället snökaos...vad är detta?? Hur kan det svänga så??

Var tvungen att föreviga mina stackars blommor som nu får stå ute o frysa..

image385

image386

image387

Undra om de klarar denna kyla?!

Tog ett kort på huset oxå..

image388

Ska det vara såhär i mitten av mars????

RSS 2.0