Ljuvliga sommar:)

Den här sommaren har ( trots det ostabila vädret) varit en av de bästa på länge! Dels så har jag ju gift mig och det var en av de bästa upplevelserna jag haft. Men sen har Crille haft 5 veckor semester och vi har hittat på massa skoj! Känns som om det börjar bli lite smidigare med barnen nu med. Ingen liten som måste hållas koll på hela tiden:) Förra sommaren blev det exempelvis inte mycket båtåkning då Stella inte var så gammal och inte riktigt uppskattade tjusningen med detta fenomen. Men denna sista semestervecka har vi varit ute några gånger. Köper med oss lite fika eller lunch och åker ut till en ö och äter och badar. Härligt!









Stella hon kör gärna båten ( helst inte rakt fram utan rattar runt!)



Leo vill inte köra,han vill sitta framme på båten och njuta:)



Har haft turen att hitta bra öar så vi både kunnat äta och bada!









Crille han badar mer än gärna, själv har jag tyclte det varit lite för kallt. Men så häromdagen trotsade jag mig själv ch slängde mig i. Brrrr!!!! Kanske var sista chansen till ett dopp i Sommen detta år?!




Roadtrip

Har varit på resande fot hela förra veckan! Började resan med några dagar på underbara Tjörn tillsammans med ett par kompisar. Hur trevligt som helst! Hade inte varit där innan men Josefine är typ uppvuxen där så hon visade oss runt. Jättebra med nån som hittar:)

Våra barn leker jättebra tillsammans. Även om det var 5 barn som lekte var det stundvis lugnare än när jag bara har Leo och Stella hemma! Alla underhöll varandra och det uppstod inte massa syskonbråk som det annars lätt blir på hemmaplan.)



Stella var så förtjust i lilla Elsa. Tog alla tillfällen att pussa henne och ge henne leksaker..



Tyvärr var jag lite dålig på att ha med kameran överallt så det blev dessvärre inte några kort från andra aktiviteter under dessa sagar. Men vi hann med både shopping, lekland, bad och krabbfiske!

Efter några dagar på ön begav vi oss mot Halmstad. Barnen skulle för första gången få bo på hotell! De var givetvis förväntansfulla medan jag och Crille  var lite oroliga hur de skulle fixa att vara på ett rum utan att klättra på väggarna. Lycklitvis hade vi gjort ett stopp på Ullared på vägen och vi trollade fram lite leksaker och annan muta ( majskrokar!) Så det blev en bra vistlse även där!



I slutet av veckan var vi en förmiddag på Mellbystrand. Där hade vi picknik och barnen badade och plockade snäckor. Denna dag hade jag med mig kameran så tog igen lite och fotade en del:)















Härligt att få lite miljöombyte och komma iväg några dagar! Renoveringen hemma finns lixom kvar, den försvinner inte från oss:)




Klädval

En stor del i bröllopsplanering är ju kläderna alla ska ha på sig! Barnens kläder kom jag över relativt billigt och tidigt i våras. Så deras klöder har varit klara länge:)

Stella fick en söt liten näbbklänning..



Köpte även en kofta till om dagen skulle bli kylig ( vilket den tack och lov inte blev!!)



Köpte även ett par så söta små skor till klänningen..



Leo hade kritstrecksrandiga finbyxor och skjota med väst..





Min klänning var dock inte så lätt att få tag i! Eller det finns ju för stort utbud så svårt att välja vilken man ville ha! Efter att flängt runt i en del butiker bestämmde jag mig sen för denna variant ( var jättenöjd under dagen!)






Crilles kläder hyrdes och blev därmed inte fotade ( de jag har på bild planerar jag att sälja framöver).
Men de påminner om Leos kläder fast han hade en frackcoat till. Samma beiga i färgen som på västen och med en kravatt till. Hur fint och stiligt som helst:)

Detta blev resultatet..






Den fina sjalen jag har över axlarna fick jag av min fina vän Kristin. Hon var gullig att be sin mamma göra denna till mig! ( utan att jag bett om det) Tänk vilka fina människor det finns:)








Kärlek

Har mängder av kort från bröllopsdagen! Väntar även på korten vi tog med en fotograf. Dessa tror jag blir jättefina med lite redigering och fix:)

Att redigera kort är något jag gärna skulle vilja lära mig! Man kan ju göra massa fint:)
Dessa fina kort lånade jag från en kompis blogg..








RSS 2.0