Försmak på bröllopskänslan:)

I helgen var vi på bröllop. Det var Crilles bror och hans Ylva som äntligen gifte sig! Likt oss ville de gifta sig i Blåviks kyrka så nu vet jag hur det ser ut där inne:) Jättefin tillställning men blev lite nervös när jag satt där inne. Tänk att om 2 månader ska jag själv stå där framme och få allas blickar riktade mot mig! Ojojoj! Jobbigaste momentet tror jag dock kommer vara när man ska säga efter prästen att man tager sin partner att älska i nöd och lust..ja ni vet när man ska säga " Jag Camilla......tager dig Christian....Att stå mittemot varandra, titta varandra i ögonen och uttala dessa ord utan att få ett skrattanfall! För risken är stor att jag och mina nerver denna dag kommer att spela ett spratt:) Får verkligen försöka att låta bli att bli flamsig!

Men det var kul att denna dag få vara i kyrkan som gäst.









Hoppas verkligen vi har lika tur med vädret som Olov och Ylva hade! Speciellt då vi ska åka Boxholm 2 två turer..

Det nygifta paret..



Jag och Crille blev kvar i Blåvik över natten då det var fest i en närliggande lokal. Mamma körde upp barnen under söndagen sen tillbringade vi resten av dagen där. Underbart väder så blev premiärbad i Sommen:)







Själv valde jag att vara kvar på land..( krävs att det ska vara riktigt varmt i vattet för att jag ska våga mig i!)



Åh älskar denna värme. ÄNTLIGEN sommar!!!!



Tänk vad lite färg kan göra:)

Med mitt fullspäckade schema tog bara lite drygt 2 månader att göra om IKEAs furufärgade bord och docksäng!






Köpte även en docksäng som fick lite vit färg..






Kul när man ser ett bra resultat men fy fan vad tråkigt det är att måla sånt här "pill". Jag gillar mer stora ytor, typ huspanel! Måste börja måla sånt nu så vi blir klara med huset utvändigt nångång!!!!!!!




Full rulle

Oj vilken intensiv helg det varit! Redan på frdsagen började vi med att bli bortbjudna till ett par fina vänner. Sophia och Sebastian bjöd in på en grillkväll med lite alkohol inblandat. Mycket trevligt!






Trots att barnen varit på dagis nästan hela dagen orkade de vara uppe ganska sent..vi begav oss hemåt först vid 22.30 tiden då de verkligen inte orkade mer:)



Stella är så fruktansvärt hundrädd men vågade sig ner på backen lite trots att Gillis låg bunden en bit bort!

Dagen efter var det den 5:e Maj och Stellas födelsedag! Hade bjudit in släkten på kalas på förmiddagen. Så det var bara att pallra sig upp och börja fixa trots att man var lite små seg efter gårdagen!



Stella fattade nog inte all uppståndelse kring henne. När vi skulle sjunga "ja må hon leva" och hon skulle blåsa ljus på tårtan började hon gråta och ville upp i min famn!



Men presenterna hon fick roade henne lite mer:)



Leo var dock lite bitter över att det bara var Stella som fick paket. Men jag sa att det snart är hans tur med ( han fyller ju 7 Juni) och då blev han på lite bättre humör:)



Efter att kalaset var över var vi hemma en liten stund och varvade ner för att på kvällen bege oss mot ytterligare en middagsbjudning! Denna kväll var det familjen Johansson/ Lago som bjöd in oss. Tyvärr missade jag att ta med kameran så det blev inga kort från kvällen:( Men myclet trevöigt hade vi och även denna kväll orkade barnen hålla igång till efter kl 22.00..

Söndagen var dock väldigt lugn..fick sovmorgon och hade en riktig "ta det som det kommer dag". ¨Åkte ut till Hätte och tog varsin glass och lekte i lekparken en stund där.




Älskade Stella 2 år

Då har det redan gått 2 år sedan vi fick Stella i familjen. Idag för två sedan bestämde hon sig snabbt för att komma ut:) Minns det som igår..

Några dagar innan nedkomst..



På BB..



Några veckor gammal..



På 1-årsdagen..



Och nu 2 år gammal..




Grattis älskade trollunge!

En bonusbild på Leo på hans 2-årsdag..





Underbart:)

Åh vad härligt det har varit att varit ledig såhär länge och sammanhängande ihop med familjen!! Och tur med vädret har vi haft med!  Helt underbart skönt! Men idag är då sista dagen på denna ledighet och imorrn sätter verklighteten in..

Men vi tog vara på denna dag med och åkte upp till Blåvik. Fick med mig kameran och lyckades fånga min fina familj på bild:)


g






Så lugnt och fridfullt där uppe. Barnen ville gå ner till vattnet och då gjorde vi det såklart:)















Efter dessa dagar längtar jag efter semestertider ännu er!!





RSS 2.0