Tillbaka:-)

Kände att jag saknade bloggen lite! Mest för att det är kul att gå tillbaka och se vad som händer i livet..minnet är ju inte det bästa och då är det så kul att kika tillbaka! Så nu kör vi lite bloggande igen:-)

Barnen har varit sjuka förra veckan men är nu på benen igen och gick med glädje till dagis idag! De var på strålande humör på morgonen när jag sa att det var dagis idag igen! De har nog saknat sina kompisar där! Lite tröttsamt att bara vara hemma med varandra!









När det gäller renoveringen så håller Crille för fullt på med skafferien i kök/ matsalsrum. Han har nu panelat och målat klart invändigt. Var och handlade dörrar häromdagen så snart är dessa klara! Så skönt! Då blir det att ha en del som städskrubb och en del som skafferie för torrvaror..








Barnen tycker det är kul med dessa "små rum". De går in och gömmer sig och leker därinne:-)




Annars så har här rensats! Vet inte hur många vändor till tippen som gjorts! Passade även på att sortera och köpte därför massa kartonger till alla grejer.



Roligare att rensa och sortera när det är så här fina kartonger:-)

Är även inne i "pysselsuget" så håller nu på att måla barnmöbler. Köpte vanliga "fula träfärgade" på IKEA men som nu ska få vit färg och piffas upp!









På återseende:-)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Å som jag längtat efter en uppdatering :) Älskar din blogg

2012-02-20 @ 13:10:11
Postat av: Daniel

Gott, skoj med uppdatering!

2012-02-22 @ 19:16:30
Postat av: Ida

Nu när du är tillbaka vill vi gärna se mer av sista rummet ni renoverade

2012-02-22 @ 19:20:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0