Inga pengar brända idag..bara kalorier!

Idag har varit en mycket bra dag! Solen lös och då blir man (konstigt nog) på jättebra humör direkt! Även Leo har varit som en liten solstråle hela dagen. Han har förändrats jättemycket nu på bara sista veckan typ. Inte för att han varit ledsen och tjurig innan men han har utvecklats enorm mycket. Nu har han kommit på hur man kan ta sig fram..genom att rulla runt! Han har heller inte sovit på magen innan men idag rullade han runt och tillslut hamnade han i en skön sovställning, på magen:-)





Efter lillepluttens tupplur begav vi oss till Wienerbageriet för att äta frukost med mysiga Lina. Alltid lika kul att träffa henne, hon är så himla snäll!

Senare på dagen hörde Sophia av sig och ville ha med mig till en lokal inredningsbutik. Vi tog med oss Leo och hennes gulliga hund och tog en promenad.



Hunden ville gärna bada men det ville inte matte:-)





Vi gick en riktigt låååååång promenad. Gick och tjatade och kollade på fina hus! Mycket trevligt, fint väder och roligt sällskap. Vi var ute i över två timmar så det känns i kroppen nu:-) Hittade dock inget i butiken vi besökte..eller det fanns fina grejer men har inga pengar nu...tyvärr! Just nu vill och behöver jag så mycket men plånboken är tom..

Väl hemma var svärmor och svärfar på besök. Tanken var att Perre skulle påbörja fönsterbytet i Leos blivande rum. Och vet ni vad? Det påbörjades inte bara, det slutfördes!! Ett till fönster är på sin plats:-) Känns skönt att vi är pågång nu!

Så från min sida har jag bränt en del kalorier genom promenaden och Crille har jobbat och trixat bort sina:-)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0