Då var det fredag igen!

Det är helt ofattbart vad tiden går fort! Veckorna bara försvinner..trots att jag är mammaledig har jag (oftast) en hel del att göra på dagarna, men det gillar jag! Idag hade jag dock inget eller ingen bokad så jag begav mig till Nässjö med Leo. Kände för att komma iväg lite. Dels är jag skapligt trött på denna stad sen ville jag kolla utbudet på Lindex där. Hade nämligen kollat in ett par billiga skor till Leo på hemsidan men de fanns naturligtvis inte i stan här hemma. Kanske skulle jag ha tur att hitta dom där, vilket jag gjorde! Så idag har jag handlat min sons första skor! Känns coolt:-)



Jag vill gärna att han ska ha ett par nu. Dels när han sitter i vagnen och gärna bökar av sig strumporna. Sen ska vi på dop imorgon så det kan vara fint! Är ju inte så fint att sitta i kyrkan i strumplästen:-) Men vad han ska ha på sig till vet jag inte än..kanske nån pikétröja..men det kanske är kallt i kyrkan?..Lättare för tjejer att klä upp sig, en klänning och ett par leggins sen är dom hur söta och fina som helst:-)

Köpte även några "bra att ha tröjor"..



T-shirten är dock från menadi men jag hämtade ut en ny storlek idag så den räknas som ny:-)

Det är lilla Ester som ska få vatten på huvudet imorgon.Ska bli kul att titta på. Sist jag "var på dop" var på min egen sons. Skönt att slippa vara frontfigur denna gång! Haha! Det blir jag och Leo som går. Crille ska passa på att greja lite hemma, vi håller på med lillemannens rum! Har bytt fönstret och spacklat lite väggar så det är inte JÄTTE mycket jobb kvar. Förhoppningsvis hinner Crille en hel del under morgondagen!

Nässjö är ju känd för sitt textilhus som bjuder på mycket fina grejer. Men måste säga att jag blev lite besviken idag..hittade inget speciellt som jag ville ha..eller det fanns ju mycket fint men det blev ingen "aha upplevele"! Kanske hade jag Ullared i baktanke..vill inte köpa nåt nu innan jag vet vad som erbjuds där. Åker ju om en vecka idag! Tjoho!!
Fick iallfall med mig några tygprover hem. Kollade på lite olika blånyanser till barnrummet.
Sen fanns det en jättemysigt beiget tyg med små stjärnor på..vet dock inte var jag skulle ha det! Men fint var det! Får ta mig en funderare:-)

På vägen hem stannade vi till på MIO. Ville kolla in deras barnkollektion jag spanat in på Internet. Väldigt fina grejer måste jag säga. Blev förälskad i ett överkast..tyvärr passar det bara en lite större säng än spjälsäng så det var inte aktuellt för mig...tråkigt! Men ett tips till er som har lite större barn! De hade även en vit fin serie med små bord, sängar, garderober...men Leos rum blir ju inte alls stort så det går nog inte att klämma in allt:-) Verkar omöjligt att fa tag i en garderob som inte är så hög..har ju snedtak så det är lite trixit!

Men det ska bli kul att få klart han rum. Bara förvara alla hans saker på ett och samma ställe:-)

Älsklingen är inne i en mycket bra period nu. Han skrattar sig igenom hela dagarna och sover jättebra på nätterna. En riktig A bebis! Igår när svärmor och jag var på Willys var det en som sa "det var det sötaste jag sett"! Då skrattade han upp sig ännu mer och hon bara smälte! Mäkta stolta vi var då:-)
Hoppas denna underbara bebis är här för att stanna!!



Busade runt här hemma innan läggning idag..sen tyckte jag att det var dax för sängen och då bara la jag honom i sin säng och pussade gonatt sen somnade han utan ett gnäll! Kommer faktiskt inte ihåg när jag hörde honom gråta!
Hur UNDERBAR som helst! Min älskling!!

Nu är det dax för utröstning i Let´s Dance. Svårtippat tycker jag..men hoppas på vinst för Magnus del!






Kommentarer
Postat av: Sophia

Gud vad fin han blir nu i sina nya kläder!

Anna ringde i dag mina blomlådor är färdiga har hon ringt dig med? Tänkte om vi kanske kunde åka i hop och hämta våra saker?

Och du när man inte hittar något är det ett tecken på att man har allt:) Kram kram

2009-03-21 @ 13:20:39
URL: http://stjarnhemmet.blogg.se/
Postat av: Camilla

Ja han blev kanon söt i skorna! Ja jag såg att hon ringt..tar jag gärna sällskap dit men måste dock vänta in pengarna:-)

2009-03-21 @ 16:41:55
Postat av: Sophia

Ja men fredag skulle passa mig bra! Funkar det för dig? kram

2009-03-22 @ 12:43:26
Postat av: Camilla

Anna ringde förut och vi bestämde på onsdag kl 19.00, kan du då eller?

2009-03-22 @ 17:50:31
Postat av: Kristin

Vilka gulliga skor du hittat. Jättefina.

Leo ser hur nöjd ut som helst ju :)



Kramar

2009-03-23 @ 12:50:03
Postat av: Sophia

Hej! Nej jag jobbar hela onsdagen:( Men hämta dina saker du jag fixar det på fredag! Shoppa massor un gud vad härligt att bränna pengar!

2009-03-24 @ 10:57:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0