Hjälp vad det händer saker!

I skrivande stund är det en massa oväsen i huset! Ytterligare en vägg håller på att rivas:-) Nu ska en vägg i badrummet bort. Vi ska nämligen bygga en bastu! Men innan vi ska börja med den ska sovrummet bli klart. Men en liten del av sovrummet ska bli bastu så vi var tvungna att börja i den änden:-)

image305

image303

image304

Herregud så här ser ut!

Nu bor vi verkligen i en byggarbetsplats..det ligger saker överallt, vi har ingen ström på övervåningen..så när det är mörkt där uppe får man hålla på att koppla massa sladdar..lagom roande! På nedrevåningen är det bättre, förutom att vi har takpanel liggandes i matsalsrummet:-)
Tur att man bara ska göra detta en gång. Man kan bli knäpp för mindre:-)

Utvändigt har det oxå hänt grejer. Mycket har vi Danne att tacka för. Han har röjt upp alla land, tagit bort stubbar och röjt bort alla buskar runt huset! Detta hade absolut inte gjorts i år om inte han hade tagit saken i egna händer! Han förtjänar ett stort tack!

image306

Helt tomt på buskar runt huset..underlättar enormt mycket när vi väl ska börja med panelbytet där! Senare är det tänkt att vi ska plantera nytt..lite grönt ska vi ha:-) Men jag måste erkänna att det inte ligger i varken mitt eller Crilles intresse det här med trädgård..vi är mer åt andra hållet.."bort med skiten"!

Även garaget börjar likna nåt nu!  Idag blev framsidan i princip klar!

image307

Nu fattas bara lite lampor och små detaljer! Vi är supernöjda med resultatet:-)

Fortsätter vi i den här takten kommer det hända saker nu framöver..ni får vänta med spänning:-)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0