Har kommit en liten bit på vägen..

Nu börjar jag ÄNTLIGEN se ett slut på renoveringen av altanen! Det har tagit mycket längre tid än jag trodde när vi började..och det har varit många slitsamma timmar jag och Crille har spenderat där..nu har vi sagt att vi inte kommer dra ett penseldrag till där inne:-) Nu börjar det roliga istället, att inreda! Har redan tjuvstartat lite med gardinerna..sen va vi på Ulfåsa Möbler i helgen och köpte ett matsalsbord som vi ska ha där inne. Men det är inte ihop monterat ännu..hoppas det blir bra sen i slutändan! Det som fattas nu är rottingmöbler, har verkligen varit runt och kollat efter sånna som vi vill ha men utan resultat. Några tips någon kanske?? Det finns några fina på "Inne" här i Tranås men dom kostar tyvärr lite..men det kanske det kan vara värt! Ska ju förhoppningsvis ha dom ett bra tag framöver:-)
image15
Nu är det en ända röra på altanen..
image16
Gardinerna! Fattas bara lite fint till att ha i fönsterna..


image17

image18
Vårt halvfärdigt monterade matsalsbord!

Kommentarer
Postat av: Anonym

oh va roligt fanns det mycket fint på ulvåsa eller vad det nu heter.vi har pricis varit och kollat ut panel till väggarna inne och jätte fina spröjs till fönsterna.hoppas allt går bra kram becka

2007-06-13 @ 18:13:25
Postat av: Camilla

Nja det fanns väl inte så mycket egentligen..vi visste vad vi skulle ha så vi tog en snabbis dit! Vart ska ni ha panel nu då? va kul med spröjs, det ska vi oxå ha!!

2007-06-13 @ 21:05:07
Postat av: Lena

Vad ni sliter!!!! Det ska bli så spännande att se slutresultatet. Men på bilderna verkar det bli kanonbra! Kämpa på :)
KRAM Lena

2007-06-13 @ 21:45:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0