En aktiv dag:-)

Idag har det varit full rulle hemma hos oss! Min mormor och morfar har varit här och sågat ner massa buskar och bröte! Eller morfar sågade och mormor plockade upp all frukt som låg på backen,,(har legat där ett tag, har sneglat på dom ett tag men inte orkat plocka upp dom..) Tyvärr har man ju inte all tid i världen..och det gäller ju att prioritera:-) Just nu är första prioritet att få garaget färdigt..och vi är på god väg. Chrille har snickrat och sågat massor idag så nu kan vi snart smälla upp all panel!! Sen återstår garageporten (som kan vara ett ganska knepigt projekt då vi ska ha en elektrisk sådan) Lite målning och knutar ska oxå göras..sen så!

image160

Alla hade varsin uppgift! Min var att stå bakom kameran:-) Nejdå, jag bidrog oxå med en del..bland annat röjde jag upp lite i garaget och hjälpte mormor med frukten.

image162

Nu blir rådjuren glada! Det är nämligen dom som ska få all dena frukt..kul att det kommer till användning!

image163

De har stubbarna har varit orörda från den dagen vi tog bort häcken..men nu tog morfar saken i egna händer och röjde undan dom Tack:-)

image164

Chrille tog en "päronpaus"..

..annars kämpade han med panelen på baksidan av huset..

image166

.eller sågade..

image167

Vi har länge velat ta bort massa buskar som finns på trädgården, men då vi inte haft de verktyg som krävts har vi inte kunnat detta. Men idag kom morfar med motorsågen och då kapades allt!

image170

image171

Före bilder:

image168

image169

Efter:

image172

image173

Nu kan man även se denna del av huset!

Med allt grönt som röjts ser nu våran trädgård ut som en djungel! Det var även en stubbe som satt så hårt att vi (läs Chrille och morfar) inte fick bort den..måste ha bättre redskap!

image174

Tippen nästa..

image175

Det har även varit ett träd som stått på framsidan av huset..men efter lite velande fram och tillbaka bestämde vi oss för att även ta bort detta..

image176

image177

image178

"Gone with the wind"..Blev bättre va?!

Tanken var att vi skulle åka till tippen i morgon och slänga allt bröte men i skrivande stund är våran bil paj..ville inte starta när vi skulle hälsa på våra vänner Kalle och Lena..blir så irriterad! Kunde inte gått sönder i mer fel tillfälle, vi ska ju som sagt till tippen och sen måste vi hämta mer panel..Erik är hos oss nu och kikar på eländet, förhoppningsvis kan han klura ut vad felet är! Så en lyckad dag med huset slutade med en mindre lyckad bil..



Kommentarer
Postat av: daniel

Vad roligt det är med uppdatering och alla bilder! Mer sådant, uppskattas alltid som "frukostläsning" :)
Resultatet blev ju inte fel det heller, bösa bort det bara :P
Snälla mormor o morfar är fint!
Segt med pizzaräcern bara :S Typiskt...

2007-09-24 @ 08:08:22
Postat av: Ida & David

Oj vad ni ligger i! Så himla duktiga så...
Får ta och ha ytterligare nån fest nu så vi får komma på inspektionsrunda ;-)
Ha det gott! Kramar // Ida & David

2007-09-24 @ 22:26:19
URL: http://taipalensuu.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0