En inneboende:-)

Idag var jag i Linköping och hämtade en dörr som vi beställt. Det är en vanlig utedörr som vi ska ha till garaget. Under tiden höll Crille och instruktören på här hemma med andra sidan av panelen på garaget. Döm av sin förvåning när de hittade en jätte stor padda i garaget!! Den satt i ett hörn..undra om den varit där länge? Jag som målat o grejat så mycket den senaste tiden utan lagt märke till den:-)

image119

image120

Så söt! Den fick ett nytt boende hos oss i ett land:-)

Nu är andra sidan av garaget också gjord..ska bara sätta in den nya dörren. Så snart ska vi börja med framsidan! Ska bli kul att se hur våran garageport ser ut, har ju bara sett den i en katalog!

image121


image122

image123

Kul att se skillnaden!

Sätter in en bonusbild på Melina och Therese som var på besök här hemma för att kolla in vårt arbete! De två "jäklarna" ska åka på en Jorden runt resa med start nästa vecka!! Är inte alls avundsjuk..

image124

Stackars Crille har fått nåt i ögat som han inte blir av med..troligtvis är det nåt spån som satt sig när han sågade. Men vi ser inget! Melina fick också leka sjuksköterska men hittade inget hon heller..stackarn!!

Kommentarer
Postat av: daniel

Yo!
Det börjar se fint ut :)
Tänkte på en sak, hur ska ni göra med staketet som vi hade för Laban? To be or not to be... :P

2007-09-10 @ 07:20:13
Postat av: Camilla

Tack! Vet faktiskt inte hur vi gör..nu har det varit bra att ha eftersom både Frida och Patricia har hund. Då har de kunnat släppa hundarna i trädgården..men vi får se!

2007-09-10 @ 08:46:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0