Slutresultatet??!

Sådär, nu är huset klart!!  Vi har jobbat häcken av oss de senaste dagarna:-) Så här blev resultatet:

image125

Ha,ha..vilket jobb vi lagt ner va?!

Även garaget står klart:

image126

Som ni säkert förstår är detta inte sant..vi har bara provat hur det kanske kommer se ut sen! Fascinerande vad mycket man kan göra med datorns hjälp:-) Fast den klarade inte av att sätta dit fönster med spröjs..så det får man föreställa sig hur det kommer se ut! Men vi tror att det kommer bli riktigt bra!

Vi provade även att ha kvar vårat gamla tak vilket är oranget..men det blev inte så bra..eller vad tycks?:

image128

Inte lika bra va?

Lite kul att kunna göra så här! Nu kan man lättare se huset i sin helhet. Vi kommer att ta bort alla gröna växter o bröte som är runt huset och sen ska vi byta trapp! Kommer att bli en vit trätrapp med kors i sidorna:-) Eventuellt gör vi trappen lika stor som verandan ( lilla utbyggnaden på huset) är.

Men det är ett tag tills vi kan sätta ut en bild på det färdiga resultatet..än så länge ser huset ut så här:

image129

Åh ska bli såååå kul att piffa till detta!! Har köpt nya siffror till numret på huset, sen blir det en ny ytterdörr i samma design som fönstrernas spröjs, en ny markis ovanför köksfönstret, ny lampa ovanför dörren..ja allt ska göras iordning! Blir helt ivrig när jag tänker på detta:-) Vill att den tiden ska vara NU!!!!!

Men får hålla mig till tåls, i skrivande stund är bara garaget halv färdigt..håller på att måla läkten nu..även det ett evighetsgöra:-)






Kommentarer
Postat av: daniel

Cool!

2007-09-11 @ 19:16:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0