Full rulle:-)

Igår var en händelserik dag! Dagen började med att jag blev väckt av att tapetseraren ringde och ville komma och spackla det sista. Strax efter klockan 8 var han här:-) Sen var det jobbdax för mig. Väl hemma igen var det full fart här hemma. Svärfar, bror och Chrille höll som bäst på med att sätta upp panelen i taket i det blivande sovrummet!


image403

image404

image405

Taket ska ju givetvis målas vitt. Först hade vi planerat att göra detta innan vi satte upp panelen, men vi fick tipset att göra detta efter då det kan vara svårt att få ihop bitarna om det är målarfärg på! Så nu är det målning som gäller i helgen:-) Sen ska det ju borras hål och installeras spotlights.

image407

Det färdiga resultatet. Nu återstår bara smårummens tak!

Under tiden grabbarna höll på dök en kille upp som vi pratat med om markiser. Han lämnade lite broschyrer och tygprover att välja mellan. Eftersom vi har en jobbig sol som lyser rakt in måste vi åtgärda detta. Vi vill inte sätta in persienner i de nya fönstrerna så då får det bli markiser på alla stora fönster. Så nu har vi ytterligare en sak att bestämma oss för..randigt? enfärgat? Eller vi är eniga om att vi vill ha enfärgat, men det finns ju typ 100 olika färger! Vi kommer troligtvis att välja någon kulör ur det beiga sortimentet..men vilken??

image406

image408

Inte så bra kort..men den här skulle tydligen vara jättefin. Vi ska åka ut på markistur någon kväll och spana in olika varianter:-) Fick tips om att denna satt uppe på ett hus här i trakten!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0