Uppdatering..

Tänkte att det var dax för en uppdatering här på bloggen..vi håller på med sovrummet för fullt nu..men allt tar längre tid än vad vi nånsin kunnat ana..Det ena drar med sig det andra..när vi började med sovrummet var vi tvungna att även börja med badrummet..och när vi började där visade det sig att många av rören var tvungna att bytas ut..och för att hitta dom rören var vi tvungna att göra ett hål i väggen i vardgasrummet!!!

image330

Började med sovrummet och slutade här:-)

Så nu har vi både haft elektriker och rörmokare här för att kunna gå vidare..

image331

Nu är det gipsskivor som ska upp på väggarna..och som tur är tror jag att den värsta "skitgöran" är gjord..nu ska taket sänkas och sen ska fönstret på plats. Sen tapetsering, golv och lite finlir..sen inflyttning:-)
Ska bli så kul att få inreda ett rum! Men tyvärr fick vi ett tråkigt besked idag..sängen vi vill ha skulle inte komma till Sverige förns i april..jag som vill fixa allt när det väl är dax för det..och bädda en säng fint är ju så kul:-) Usch va tråkigt..men tror det är svårt att hitta en annan säng som passar och duger till oss! Så finns väl inget alternativ..måste vänta in denna..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0