Lycklig igen:-)

Idag har varit en mycket bra dag! På förmiddagen var jag och Leo bjudna till Charlotte på fika. Mumsigt! Sedan kom Chrille och hämtade oss där för att åka ner och göra ett besök på BVC. Gick bra. När vi var klara där var vi lite sugna på mat..åkte hem för att kolla läget och då visade det sig att kakelsättarna var där hemma! De var här igår och pratade då om att eventuellt komma idag..men de visste inte säkert..vi ville då inte störa dom så då drog vi iväg till Mc´Donalds i Mjölby:-)

Min underbara svärfar och bror var i Jönköping idag och köpte massa nödvändigheter till oss. Det inhandlades bastupanel, dörrar, golv..så grymt skönt att man har så underbara personer som är villiga att hjälpa till! Hur skulle vi klara oss utan er?! Så där satt vi och smaskade i oss hamburgare medan badrummet kaklades och grabbarna grus var och handlade:-) Lite lyxigt faktiskt! Att man har så snälla och hjälpsamma personer i sin närhet gör att detta projekt känns så mycket bättte! Och att ha sådana bra kontakter som vi har, typ rörmokare, elektriker, kaklare, underlättar oxå mycket!

Väl hemma var vi ivriga att se resultatet av dagens jobb! De hade kommit ganska långt faktiskt! Men det fattades visst några bitar..ringde Camilla och hon skulle försöka fixa fram dom under denna vecka.

Såhär ser det ut nu:







Nu är ju inget fogat så det ser lite lustigt ut..men tror på ett kanonbra resultat när vi är klara! Golvet ska bli vitt/beiget och badrumsinredningen är ju vit. Vi ville ha färg på väggarna som bryter av lite eftersom det blir så mycket vitt annars. Hela övervåningen kommer gå i samma ton..Rummen har mörkt valnötsgolv, ljusa tapter, vitt tak och vita möbler. Sen kan man "liva"upp det hela med gardiner och kuddar:-)

Hoppas verkligen att de gör klart jobbet i badrummet under veckan. Då vet Chrille vad han ska sysselsätta sig med i helgen: skruva ihop inredningen! Kan tänka mig att det är ett litet pyssel..och sen kan jag få göra "slutfinishen"!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0