Lite bilder på hur vi ligger till:-)

Idag har det fixats med lite småpul här hemma..Crille och hans far har ägnat sig åt att trixa med vissa grejer som måste bli klara innan vi kan gå vidare..typ göra det sista i badrummet innan det är dax att ringa in kaklaren! Nu är taket sänkt överallt och alla gipsskivor är på plats..i veckan som kommer hoppas vi få besök av elektrikern som kan installera kablar till spotlightsen i taket och förbereda inför golvvärmen. Det känns inte SÅÅÅ långt bort nu att få ett färdigt badrum! Underbart!! Kommer du ihåg svärfar, för en vecka sedan sa du att inom en månad borde det stå klart..får hoppas att du har rätt:-)

 Så här ser det dock ut i dagsläget..







Här i hörnet kommer ett badkar att stå..ska bli så kul för lille Leo att kunna bada i ett kar..nu börjar hans badbalja bli lite liten för honom..och han sprattlar gärna när vi badar honom så han är hal som en ål:-) Men han tycker verkligen om att bada så det kommer nog uppsakattas!

Tog även lite kort på de andra rummen på övervåningen..bli inte förskrämda för det är fruktansvärda färger på väggarna:-)

Här blir det ett vardagsrum till..en liten soffa och en platt-TV på väggen..



Det här är Leos blivande rum..dock inte stå stort..men vi ska göra ett stort lekrum i källaren som han (och blivande syskon?!) ska få hållas i. Ett rum med massa leksaker och som de får stöka ner mest de vill i!



Ska ju bytas fönster och bli panel i taket även här..

Detta ska bli mitt lilla egna rum..här ska det stå ett skrivbord och en symaskin..ett litet pyselrum!



I brist på pysslande med inredning här hemma så har jag ägnat mig åt att göra fotoalbum..mina pysselsugna fingrar måste ju få ägna sig åt något!





Utvändigt på huset är det sig likt..panelen på ena gavlen är snart klar den oxå (mycket som börjar närma sig slutet här hemma)..nu ska det börja målas läkt:-)





Fint med nytt och vitt:-) Tor det pricken över i:et när vi får upp de vita foderna runt fönstrena..sen gråa markiser..(troligtvis). Nästa höst kommer nog hela huset utvändigt stå klart! Då ska jag pynta med fina ljung:-) Känns inte så kul just nu att göra fint..ser ju ut som ett Pippi Långstrump hus i vilket fall som helst:-)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0