Dagarna går..och Leo blir stor!

Helt sanslöst vad dagarna går fort! Snart helg igen..skulle visst bli kanonväder så det är ju helt suveränt! Ser jag fram emot. Ska nog ägna nån dag till att röja upp i trädgården..kratta bort alla löv och allt kattbajs.."det som gömms i snö kommer verkligen upp i tö"..själva har vi inga katter..(om jag ska vara ärliga är jag inte superförjust i dessa djur, tycker de är lite lömska). Men grannen har två katter som gärna springer i våran trädgård och gör tydligen sina behov där..SÅ ÄCKLIGT! Har inte sett detta tidigare men nu när snön är borta såg jag massa äckliga högar..egentligen borde ägarna själva få plocka upp denna skit..känns som om vi har annat att pyssla med lixom! Men hur säger man det på ett sjysst sätt??

Nu på fredag ska jag, Crille och Leo åka till Linköping. Ska inhandlas diverse grejer, dels en gungställning till grabben. Var hemma hos Josefine och Elias för nån vecka sedan där Leo fick prova att gunga för första gången, han skrattade högt! Så nu måste vi ju oxå köpa en sådan:-) Ska även titta på en ny, lite smidigare vagn, till Leo. Han är ju så stor nu så han vill sitta framåtvänd. Upplever våran lite klumpig.. Men den har varit perfekt den tid vi haft den..så den får sparas till nästkommande bebis:-)

Tapetseringen av lillerummet är inte riktigt klart idag..pappa kom inte förns senare under dagen..Han gjorde bara klart de randiga varianterna för att imorgon påbörja de med stjärnor!

Jag och Leo har varit hos Lena och Elias på mammaträff. Ville så gärna ha ett kort på alla killarna nu när de är lite större. Har ju tagit kort på de tillsammans lite då och då..tidigare har de legat så snällt brevid varandra men nu är det full fart! Var inte det lättaste att fota men lyckades på några:-) Helt otroligt att de är så stora nu! Tycker inte det var längesedan detta kort togs..



Och nu ser de ut såhär..





Det har kommit till en till i killgänget, Elias Nilsson. Tyvärr kunde inte Elliott vara med idag..han var saknad:-) Mamman oxå självklart!

Leo och Elias är som alltid nära varandra..



Dessa två killar har alltid kommit bra överens. Hoppas det bara är på kompisnivå:-) Haha!

Fick en sma avisering om att paketet från me&i kommit. Redan! Gick otroligt fort! Var ju i lördags jag hade tillställningen här hemma. Blev supernöjd med kläderna..var tvungen att prova på honom..






Har köpt upp en sommargarderob nu och LÄNGTAR tills jag får börja använda den:-) Trodde dock att kläderna skulle vara stora på honom men passar ju redan nu! Som sagt, han är ju en stor kille nu! Hoppas det blir värme snart så han inte hinner växa ur dom!

I dagarna har han även börjat göra en antydning till att lära sig krypa..men vågar inte riktigt ta det stora klivet och föra sig framåt på knäna. Eller så har inte "knäckt koden" som Elin säger!



Sitter gör han utan några problem..



Tänk att han snart fyller året..har redan börjat förbereda kalasen:-)







Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej! Hoppas ni hade det bra idag!:) har du redan fått dina kläder?? Inte jag:( Hade josefine också fått dom?? kram jossan

2009-04-22 @ 22:27:40
Postat av: Kristin

Vad kul o se att han snart kryper. Då rör han sig överallt där hemma sen :P För övrigt ser alla kläder jättefina ut.

Ha det gott. Kramis

2009-04-23 @ 06:55:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0