Dags att klippa navelsträngen?!

Har ju skrivit om Leos rum några gånger i tidigare inlägg..nu tänkte jag visa resultatet! Alla möbler är lite tillfälligt placerade, vet inte riktigt hur jag vill ha det. Måste vara praktiskt för det är inte ett så stort rum.. prinsen måste ju få plats att leka!  Har dock ett dilemma..ska vi flytta in sängen och låta honom sova ensam i sitt nya rum? Eller är det för tidigt?? Måste säga att det är praktiskt att ha honom i sin säng brevid oss, är det nån napp som ska in eller nån mat som ska ges är det nära till hands:-) Men samtidigt måste han ju lära sig att sova en hel natt utan dessa privilegier! Han är ju trots allt snart året..börjar bli tröttsamt att inte få sova hela nätter..även om han (oftast) somnar om lika fort efter matning blir ju nattsömnen störd..

Kanske ska prova några nätter och se hur det funkar..funkar det inte så är det ju inte svårare än att vi flyttar in honom till oss igen..men det kommer kännas konstigt att inte höra honom andas brevid en..

Här kommer lite bilder iallafall..men som sagt, bara lite provisoriskt gjort..













Nu väntar jag på en liten sittbänk med ljusblåa leklådor från MIO. Skulle tyvärr inte komma förns i maj..sen ska lite tavlor och annat pyssel på plats!

Min lilla kille är stor och har ett eget rum:-)

Kommentarer
Postat av: Kristin

Åh vad fint! Det blev ju toppen det där :)

Kram

2009-04-27 @ 20:37:38
Postat av: Malin

Jättefint rum!

Rekommenderar er att testa, men även om det går dåligt så ge det minst en vecka för honom att vänja sig.

Det är som med nappavvänjning, första 3 nätterna är värst.



Lycka till!

2009-04-28 @ 18:11:03
URL: http://mammigranten.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0