Helgen som gått..

Ännu en helg börjar lida mot sitt slut..helt otroligt vad tiden går! I Fredags, när Crille kom hem från jobbet, åkte vi till Europa Möbler. Skulle se om de hade nåt vitt matbord då vi inte äger något längre. Tyvärr fanns det inget i våran prisklass och stil. Får nog bli det vita från "Inne" iallafall.



Kände oss lite sugna på att åka någonstans efter besöket på EM så vi drog oss mot Boxholm. Tänkte besöka Crilles föräldrar men de lös med sin frånvaro så vi våldgästade Lena och Kalle i deras nyinköpta hus:-) De var hemma så vi stannade där några timmar och käkade pizza! Tack för besöket!



I Lördags stod det renovering av Leos rum på schemat. Då det inte är så kul att vara hemma när det grejas åkte jag och Leo till Linköping. Helt undebart att gå och strosa där i staden bland affärer och i strålande sol:-) Köpte lite nödvändigheter..åkte till MIO möbler och beställde en fin liten sittmöbel till lillkillens rum. Tyvärr var det en beställningsvara så jag fick inte hem den nu..men killens rum är ju inte iordning ännu så det är ingen panik! Men det blev en lång och trevlig dag tillsammans med min son!



Väl hemma hade vi en pigg son som inte ville sova för kvällen. Så våran lördagskväll bestod av lek med minstingen!



Söndagen bjöd ju tyvärr inte lika mycket på sol..hade planerat att ta ut utemöbler och göra iordning altanen men får nog vänta till nästa helg. Började dagen med en promenad till ICA och handlade färska frallor som vi gick hem och avnjöt. Sedan ringde grannarna och bjöd in sig själva på fika! De har en son som bara är några månader yngre än Leo så det är kul. Synd att de ska flytta tillbaka till Holland, hade varit kul för Leo att ha en lekkamrat här på gatan:-)



Trevligt med lite sällskap på söndagseftermiddagen! Blir att prata engelska så då får man chansen att öva på det:-)

När sällskapet hade gått åkte jag till Becca för att klippa Leos hår! Tyckte han behövde en styling då hans hår var långt och åkte ner i ögonen hela tiden! Rebecca läser till frisör så det är perfekt! Ville dock behålla lite av hans längd så vi finjusterade bara:-)









Tack så mycket för hjälpen!

Nu ska här lagas lite mat för kvällen. Sen blir det lite levande ljus och slötittande framför burken!

Kommentarer
Postat av: Sophia

Titta va fin han blev gullegrisen:)!

Det är som jag säger en skönhet klär i allt!

ses på onsdag kram

2009-04-05 @ 20:49:31
Postat av: becka

det va så roligt att få ses igen och han blev ju bara sötare om det nu är möjligt.jag kommer hem tidigare på tors vad sägs om en fika på januari gatan med ett krav att världens sötaste leo kommer med

puss till er fina familj

becka

2009-04-05 @ 21:07:59
Postat av: Camilla

Åh vad gulliga ni är! Fia vi syns på onsdag, hoppas på strålande sol! Becca, vi kommer gärna på torsdag! Tid?? Kram på er gulliga kusiner:-)

2009-04-05 @ 21:38:54
Postat av: Kristin

Vad fin han blev. Ska bli kul o se er igen. Mysigt :)

2009-04-06 @ 23:03:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0