"Lilllördag"

Ännu en dag går mot sitt slut..har hunnit med en hel del även idag. Dagen började vid 07.30 tiden då Leo slog upp sin stora blå ögon! Har faktiskt fått sovmorgon två dagar i rad nu! Efter klockan 07.00 här hemma betyder sovmorgon:-) Leo är så söt när han vaknar på morgonen..har börjat dra ner spjälskyddet och tittar ut på oss genom spjälorna på sängen! Och när han ser att jag tittar på honom skrattar han och gör om samma process igen:-) Kan inte annat än att skratta fast man oftast är skittrött:-)

När klockan blev tio var det dax för den obligatoriska frukosten/fikan på Wienerbageriet med goda vänner. Tyvärr kunde inte Fia närvara idag..men det var trevligt ändå:-)

Efter lunch här hemma gick jag och Leo på en promenad med Sophia. Gick och kollade på hus och snackade skit! Du är rolig du Fia:-)

Väl hemma kände jag ett sug efter mat..ringde till Crille på jobbet och föreslog en grillning nu när det är "lilllördag" och allt! Det nappade han direkt på och handlade med sig maten hem..















Det smakade himla bra med maten! Fick lite sommarkänla:-) Nu ska vi ta det lite lugnt här hemma..kanske, kanske, kanske att vi drar några drag med penslen senare..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0