Mycket sol och bad i dagarna som varit!

Både igår och idag har det ju varit kanonväder! Har blivit mycket badande och utomhusvistelse! Igår begav vi oss ut på sjön med svärmor och sväfar. Blev en timmes båtfärd sen tröttnade Leo på att sitta still i en trång flytväst. Måttligt road när han knappt kunde röra sig:-)





Valde att inte lägga till vid nån ö utan istället åka till en badplats och bada istället. Det tyckte Leo var betydligt roligare. Tror man får vänta några år innan han kommer att uppskatta charmen med att åka båt:-) På badstranden kan han ju leka i sanden och krypa omkring bäst han vill!







Idag kom min vän Elin och hennes dotter Märtha förbi här hemma. Barnen badade i poolen och lekte för fullt. Även vi vuxna hoppade i med barnen i den stora poolen och svalkade oss. Enormt skönt att ha den möjligheten!







Jag är så oerhört tacksam att vi har hus och trädgård sådana här dagar! Så skönt att bara kunna vara ute medans barnen roar sig! Elin och Märtha stannade några timmar! Att vara inomhus här hemma är i dagsläget inte så bra..håller ju på för fullt med renovering så det är ingen bra miljö precis..

När det gäller renoveringen kämpar vi för fullt med att få iordning på den där j"""" trappen! Känns som ett evighetsprojekt..åtetstår fortfarande massa målning..och det är ju inte speciellt lockande att hålla på med sådana här dagar!

Kommentarer
Postat av: Daniel

Kul med nya badfilmer! Ser ut som att ni har det riktigt bra hemma :) Bara att bita ihop med målningen dock...



Ha det o hälsa!

2009-08-10 @ 06:24:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0