Några trevliga dagar i Göteborg!

I Torsdags begav vi oss mot Göteborg. Josefine, en kompis, föräldrar bor där nere och snälla som de är lånade de ut sitt hus till oss. Med var även Jossan, Johan, Elliott och självklart Jörgen och Elias. De bode i ett fint hus i Torslanda.

Vi åkte som sagt i torsdags. Kom iväg vid 10.30 tiden, planerat så att Leo skulle sova första biten. Stannade först i Borås för lite mat. Blev Mc´Donalds då det låg väldigt smidigt intill vägen.



Väl framme befann sig de andra i sällskapet på ett köpcenter i Frölunda Torg, Vi åkte och mötte upp dom där och gick sedan och strosade bland lite affärer. Blev även en storhandling av mat så vi skulle kunna mätta sex hungriga magar dagarna som återstod:-)

På kvällen blåste det nåt förfärligt. Men vi trotsade vädergudarna och tog fram grillen. Som Johan sa: "Det är den 30:e Juli då SKA man kunna grilla"! Håller helt med!
Blev en slapp men mycket trevlig kväll. Grillade, snackade och drack lite öl!!









Vi mammor och barn känner nu varandra väldigt väl. Tur, när man ska bo så nära inpå varandra, att veta vart man har de andra:-) Även killarna kommer bra överens så det blev inga fighter:-) Haha!

Dagen efter, på fredagen, bjöds det också på på dåligt väder..inget bad i havet men perfekt för lite shopping!
Jag var ganska sparsam och köpte "bara" ett par polarn & pyret jeans, en vinterjacka (!) och en snygg kepsmössa till Leo. Kanske lite tidigt att införskaffa vinterjacka nu men jag tyckte den var fin, ganska billig också, sen är det ju rätt kul om inte så många andra har samma:-)



Vi fick faktiskt lite höstkänslor där i Göteborg under fredagen. Blåste och regnade lite..och var rätt kallt. Stannade till på ett fik och köpte världens, i mina ögon, största kanelbulle och varm choklad!







Trots det sämre vädret blev det en kanonlyckad dag! Var så kul att se Jossan och Josefines lycka när de kom till butiken "Villervalla". De var i paradiset! Det bästa var att det var rea på typ hela butiken så det var nån timme som spenderades där:-) Jag höll dock i plånboken..har ju redan köpt en del kläder till lilleman!

Till våran lycka lös solen på lördagen. Vi hade då bestämt att gå till Slottsparken så barnen skulle få lite nöje med resan också! Där fanns massa djur, en jättestor lekplats och fina grönområden. Började med att  gå till Barnens Zoo där man kunde gå in till massa olika djur..







Gick sen runt och kollade på massa andra djur..









Efter att gått runt och kikat på alla dessa djur satte vi oss i solen i parken. Där grillades det korv och solades:-)









Fanns även en JÄTTESTOR lelplats i närheten. Tyvärr sov både Elliott och Elias när vi gick dit så det var bara Leo som fick nöjet att leka där. Lite tråkigt att han inte kan gå själv än bara..lite svårt att krypa bland allt grus och leksaker. Åh vad jag längtar tills han går själv! (har dock tagit några steg för några dagar sedan!)









Dagen var jättelyckad! Avslutades med pizza hemma i huset. Då det var sista natten för oss satt vi uppe sent och bara hade det trevligt! Crille skulle börja jobba sen på måndagen så vi åkte hem ganska skapligt på söndagen.
Vi hade det verkligen jättebra, roligt sällskap och massa mat:-)

Får vi se till att göra om igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0