Liten blir stor?!

Just nu är Leo inne i en fas då han sover väldigt lite och ytligt..han är hur glad som helst på dagarna men när det ska till att somnas blir han såå orolig..idag har jag vi upp klockan sex! Skapligt trött:-) Men vad man kan läsa på Internet så har barn en fas vid sex, sju till åtta måander då det händer mycket med motorik och andra saker med kroppen..kanske är han i den och det är därför han är som han är!

Han har ju även fått sina två första tänder..kanske är det dom som spökar också..



När det gäller renoveringen här hemma är vi i full gång med all målning. Tror Crille har målat nästan varje kväll denna vecka! Hoppas på tapetsering nästa vecka!! Har varit och kollat lite på tapeter till Leos rum. De andra rummen har vi redan köpt till..tyvärr..gjorde ju det ganska direkt då vi trodde att det skulle bli tapetsering ganska omgånde då vi flyttat in..men så blev det ju inte riktigt! Men nu måste vi ju använda dessa rullar annars blir det ju bara liggandes vilket är lite onödigt! Det är inga fula tapeter men jag hade inte valt dom i dagsläget..men, men..som sagt, till Leos rum måste vi bestämma vad vi ska ha. Jag har tidigare varit inne på jättefina ljusblå randiga från Sandbergskollektionen men har till min besvikelse kommit fram till att det blir alldeles för dyrt. Kostar 660 kr rullen! Kanske lite onödigt till ett barnrum??!
Har hittat ett annat alternativ som "bara" kostar hälften..men bara hälften så fina också!
Ska kolla vidare och se om det finna några andra med..

Nu ska vi nog försöka oss på att vila lite här hemma..har en gnällig son som bör vara jäkligt trött nu! Hoppas det går smidigt..


Kommentarer
Postat av: Jossan

Hej lever du efter igår??;) Jag har sån sjuk träningsverk!!haha. Ja här börjar också dagen tidigt! kl 5 var johan uppe i morse, tur att han är ledig idag så kunde han gå upp:) Kram

2009-01-30 @ 10:41:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0