Sommar, sol, mat och bad!

Fasen va gott det är med sommar! Denna sommar kommer bli mer "normal" än förra då vi hade ett litet spädbarn som krävde mycket tid och engagemang..nu är ju Leo så stor så man kan göra mer "barngrejer" med honom. Som att bada:-)

Var hemma hos Rebecca häromdagen och blev bjuden på jordgubbstårta! Där fanns också en pool..men denna gång fick inte Leo hoppa i..var för lite större barn..men han ville bra gärna!



Rebecca hade även sina barn hemma så det var full rulle. Hennes söta dotter Gry poserade gärna..



Vi var ett gammalt skolgäng som fikade. Var några styckna som "hängde" under gymnasietiden. ( Bara tjejer i klassen så det tjatades en hel del!) Nu hade Josefine och Frida kommit hem till Tranås så vi strålande samman:-) Med var även Lou, Elin och hennes barn Vilme och Eira. Full rulle med andra ord:-) Blir ju tyvärr inte att man kan prata så mycket då man har ett litet barn att passa på hela tiden..men det var trevligt och gott!

På kvällen åkte min lilla familj ihop med Lina och David ut till Torpön för att äta lite mat. Det var en fin kväll men lite blåsigt..







Igår var vi iväg i Jönköping på en liten shoppingrunda. Var vissa saker som var tvunget att inhandlas. En grind till trappan exempelvis. Fick häromdagen se hur Leo klarade att krypa upp för HELA trappen själv! (Givetvis stod jag bakom som skydd, men han behövde ingen hjälp). Tror han ville upp till Crille då han sa "papa, papa" hela vägen upp:-)




Det inhandlades även en resesäng, solskyddsdräkt, lite kläder på Polarns rea, och så en POOL!

Idag var delar av min familj här hemma för att fira min "lilla" bror som fyllt 21 år. Valde att vara här hemma då vi kunde sitta ute och att det även är smidigare med lillemannen. Han kunde leka fritt och bada!



Våran trädgård är numera fylld med grejer. Inte kul att klippa gräsmattan nästa gång:-)



Poolköpet inspirerade Kinis och Jeppe oss till. De är oxå nyblivna poolägare och sa att det typ var det bästa de köpt! Så varför inte?! Jah känner att det är enormt skönt att bara kunna svalka sig när man vill. Att inte behöva åka iväg varje gång..kommer nog bli mer att man är på hemmaplan nu.

Så idag fylldes den med vatten och det blev premiärdopp..självklart var Leo framme direkt:-)







Fick även en liten filmsnutt på premiärbadet..men det funkar inte att lägga upp videoklipp nu:-( Får försöka senare..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0