Tjuvstartat lite..

Trots att det inte är första advent förrän på söndag har ljusstakarna redan kommit upp här hemma. Kände att vi behövde lite julstämning i kaoset! Tyvärr är det ju inte alls kul att julfixa när köket och de andra rummen är i de skick som de är..men för syns skull och får våran skull fick vi göra det bästa av situationen:-)



Då de röda gardinerna hängt kvar sen förra året gick det smidigt att få in julstämningen! Haha, har inte haft lust att köpa nya gardiner då jag trott att de nya fönstrerna skulle komma upp snart! Nu har de inte gjort detta under året men rött går ju faktiskt att ha även under andra årstider:-)

Nya för i år är dock dessa ljusstakar..



Har även köpt "blompinnar" som önskar God Jul!



Blir en gran på trädgården sen räcker det nog med pyssel för detta år. Känner ingen inspiration..någon innegran har vi bestämt att klara oss utan. Tror faktiskt inte den skulle vara så fin (om den ens skulle stå upp) när Leo är i farten. Skulle bara kunna pynta toppen:-)

Hoppas på att nästa jul blir mer stämningsfull..då finns det fler rum att göra fina. Ska även satsa mer utvändigt då! Längtar..tihi!


Kommentarer
Postat av: Kristin

Vilken härlig julstämning ni fått i köksfönstret. Ser himla trevligt ut :)

Jag har pysslat lite här hemma med. Mysigt.

Ser fram emot att ses på söndag. Kram kram

2009-11-25 @ 22:41:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0