Ännu en picknik:-)

Skönt att det kommer lite sol nu så här på slutet av semestern! Crille har ledigt nästa vecka också sen börjar vardagen igen..På ett sätt tycker jag det ska bli skönt med lite rutiner igen. Framförallt för Leo! Han kommer förhoppningsvis tycka att det är kul att komma tillbaka till dagis. Nu har han ändrat sina rutiner och sover längre på morgonen (idag sov hela familjen till klockan 09.00!) sen lägger han sig senare..När dagis börjar igen måste han  i säng tidigare! Sen tycker jag det ska bli kul att träffa mammagruppen igen och gå på klapp och klang och öppna förskolan. Nu har det inte kommit några bebisar från den gruppen ännu..men inom en vecka kommer det två! (det är två tjejer som gått över BF så de får inte vara gravida längre!) Spännande!
Har flera kompisar som ska vara hemma med sina små i höst så det är roligt!

Men nu njuter vi av de sista semesterdagarna. Idag åkte vi till Torpön och åt mat. Sen vidare mot Blåvik för en picknik. Har ett ställe vi brukar åka till. Är mysigt vid vattnet sen finns det lite gungor till Leo..









Det satt ett gäng knuttar på motorcykel och fikade där nere också. Leo som älskar motorcyklar blev helt till sig när han såg dom! Men när de skulle åka var han tvungen att hålla för öronen när de startade hojarna:-)




Kommentarer
Postat av: Camilla

Nu har en av bebisarna kommit:-) Kom strax efter att jag publicerat inlägget!

2010-08-07 @ 09:47:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0