Ännu en dag i värmen..

Fasen vad varmt det har varit idag! Fast jag klagar inte..minns i vintras när det var som kallast och man inte kunde gå utanför dörren..vad man längtade efter värmen då! De som däremot har det lite jobbigt i värmen är barnen. Det märktes nu ikväll när det var tid för läggning. Är så varmt på våran övervåning så de hade svårt att komma till ro..
Men har öppnat upp fönster och nu sover de båda så gott:-)

Vi har ju turen att ha en stuga vi är välkomna till. Åkte upp dit på förmiddagen idag och stannde till kvällen. Dagen bjöd mest på sol och bad. Blev även en tur med båten. Premiärturen för Stella:-)







Förra året var premiärturen för Leo med båten. Men då var han bara året och gick inte, så det var ingen rolig upplevelse tyckte han då. Även flytvästen var bökig att ha på då..Men idag verkar han trivas betydligt bättre!



Dock blåste det lite mycket så jag, svärmor och barnen åkte bara en liten tur. Sedan gick vi på land och åkte tillbaka till stugan. Crille med far, som båda var båtsugna, tog en betydligt snabbare tur efter avlämningen av oss!

Skönare att vara på land med barnen enligt mig!







Trots värmen gnällde inte Stella en gång..hon verkade trivas bra..





Ska visst bli varmt i veckan som kommer också! Tur att vi åker på semester imorgon för ännu mer bad och sol. Beger oss mot en camping i Halstahammar.

På återseende:-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0