Picknik och lek i Blåvik!

De sista dagarna som varit har ju inte bjudit på toppenväder så något sol och bad har det inte blivit nu på ett tag..har istället varit hemma och grejat. Crille har börjat måla plank till fasaden på huset. Själv har jag tagit hand om barn och hus:-)

Men så idag kände vi att vi ville hitta på något. Inte bara vara hemma i huset. Märks på Leo när han varit hemma för mycket, han blir rastlös och gnällig. Den killen behöver stimuleras annars bli han skitjobbig rent ut sagt:-)
Efter mycket velande fram och tillbaka om olika förslag vad man kunde  göra tog vi den smidiga lösningen att köpa med oss lite mat och ha lite picknik! Eftersom vi har lite anknytning till Blåvik åkte vi till den allmäna badplatsen där och smaskade i oss varsin kycklingsallad.



Givetvis ville Leo bada. Men vi hade inga badgrejer med oss och det var kallt i vattnet så vi fick avstyra honom med annan aktivitet istället..





Stellis nöjde sig med att vara hos pappa..





Efter lite lek nere vid vattnet åkte vi upp till stugan. Det första Leo gjorde var att gå till farmor och farfars smultronställe och äta upp alla bären:-)





Stella somnade i vagnen..



Känner att vi ibland nte har nån fantasi när det gäller att hitta på något skoj. Förslag mottages gärna:-)
Är ju lite begränsade då Leo inte vill sitta still i en vagn ( typ gå på IKEA huset som mamma gillar) och Stella är för liten för att åka till Busfabriken (som pappa troligtvis skulle gilla)!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0