Semester!

I måndags begav vi oss mot Halstahammar på en liten minisemester. Som sällskap hade vi Crilles föräldrar. De har varit där många gånger tidigare så vi var i tryggt sällskap.-) När Crille var liten campade deras familj där i en husvagn. En nostalgitripp för Crille blev det att komma tillbaka dit då det var många år sedan han var där!

En perfekt camping för en barnfamilj då det fanns både pooler och lekpark i området.










Leo stormtrivdes! Speciellt i poolen då han var i sitt esse! Den killen är helt orädd! Hoppade och for i vattnet:-)

Stella verkade också trivas. Trots värmen gnällde hon inte utan nöjde sig med att ligga i vagnen och ha det bra!







Eftersom Crilles föräldrar kände till området visste de om vilka ställen man skulle besöka. Blev bjudna på en god lunch på ett fint värdshus med underbar omgivning!














Vi bodde i varsin stuga. Mitt och svärmors krav var att det skulle finnas toalett och dusch så vi hade bokat in oss i varsin sexbäddarsstuga som hade detta. Skulle inte palla att vara utan dessa bekvämligheter med små barn! Stugorna låg brevid varandra så Leo sprang mellan husen. Fast mest var han hos farmor där maten fanns:-)







Mysigt att bo med familjen i en liten stuga. På mornarna låg vi alla fyra och tittade på Bolibompa:-)



Vi bodde där två nätter. På onsdagen när vi skulle åka hemåt besökte vi Eskilstuna djupark på vägen. Kanske att Leo var lite för liten för att uppskatta stället. Han struntade i tigrarna utan tyckte det roligaste var att kolla på sköldpaddorna:-) Men det var mysigt att gå runt och titta lite. Men djuren lyste med sin frånvaro eftersom det var så varmt och de tog skydd på gömda ställen!



Stella fick sitta hos pappa och mysa..





Jättekul att komma bort och få lite miljöombyte. Men utrrycket "borta bra men hemma bäst" stämmer för mig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0