Kaos:-)

Har nu påbörjat renoveringen av våran hall! Började med ett mindre kaos i helgen då allt rivs ut! Tack och lov fick vi hjälp av min bror. Lyckades även söva Leo under tiden de gick loss som värst..









Det som revs var en inbyggd stor garderob och en inbyggd hylla..





Tanken är att vi ska köpa en "fristående" garderob istället. Mycket bättre om man i framtiden inte vill ha nåt ståendes där. I dagsläget är det dock nödvändigt då vi ska förvara barnens kläder där.
Hyllan som revs ska göras om. Den ska kläs in i panel sen blir det vanliga hyllplan istället (som en bokhylla).

Rummet är nu betydligt luftigare..



Nu har iallafall kaoset lugnat ner sig lite. Rummets alla väggar har fått gipsskivor (är inte gjort på ovanstående bild!). Taket är sänkt för att kunna panelas. Även dörren till källaren är bytt..



Från den dagen hallen började rivas här har det verkligen gått undan! Det kan jag tacka min käre svärfar och bror för! De har verkligen jobbat hårt:-) Fortsätter de i det här tempot hinner vi kanske med en badrumsrenovering också innan det är tid för den nya familjemedlemen att göra entré!! Vore helt underbart!

Kommentarer
Postat av: Kristin

Oj oj, det händer verkligen grejer hos er. Ska bli spännande att se resultatet sen. Blir säkert kanon det ni tänkt ut. Ha det gott.



Kramar <3

2010-03-04 @ 15:49:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0