Prinsens nya rum!

Igår fick jag äntligen chansen att åka till IKEA för att handla en "juniorsäng" till Leo. Vi har ju tänkt att flytta ut honom från "bebisrummet" och låta honom ta det större rummet. Då ville vi ha en större säng till honom så den lille bebisen kan ta spjälsängen. För att inte Leo ska känna att vi "kör ut honom" pågrund av bebisen ville vi göra detta moment lite innan ankomst. Så idag har vi fixat massa här hemma! Nu är det stora rummet officiellt Leos rum:-)

Sovalkoven..





Lekrummet..







Gjorde ett försök att söva honom här inne ikväll..men det misslyckades! Han satte sig upp direkt och ville absolut inte sova där! Tror det handlar om en vanesak..han har ju inte sett nån säng där innan! Får lov att lära honom att det är hans nya säng och bekanta honom med den nya miljön:-) Efter försöket la Crille ner honom i sin gamla säng och han somnade på mindre än fem minuter:-)
Tydligt exempel på att rutiner är oerhört viktiga för barn. Bryts det blir dom oroliga..

Men vi har ju (troligtvis) några veckor på oss att försöka få honom att sova där. Sen skulle det ju inte vara nån katastrof om han inte vill, den lille bebben kan ju sova hos oss första tiden. Eller så tar vi och gör iordning resesängen lite mysig! För en till spjälsäng köper jag inte.

Annars trivs Leo som fisken i vattnet i sitt nya rum. Vill oftast inte gå ner därifrån när vi är där!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0