En mysig söndag!

Har haft en riktigt intensiv men bra helg! Lördagen började med öppethus dag på Crilles jobb. Jag och Leo åkte "tuff tuff" tåg ut dit. Där bjöds det på korv och fika. Trevligt! Väl hemma satte Crille och svärfar igång att snickra. Började med att smälla upp hela taket med panel i matsalsrummet. Då de gjort detta förr gick det relativt smidigt och fort så de var klara på några timmar. Fortsatte då med att snickra upp ett staket i trädgården. Välbehövligt då Leo typ vill vara ute jämt:-) Detta gick också ganska fort så de fortsatte inne igen och satte upp några skivor panelskiva i matsalen! Härligt när det händer så mycket! Tänk om man hade möjligheten att snickra och greja oavbrutet i några veckor. Då skulle huset ta form vill jag lova:-)

Eftersom det ägnades mycket tid åt huset under lördagen var det barnens dag på söndagen! Åkte under förmiddagen till busfabriken i Linköping med några goda vänner. Barnen var i paradiset:-) Tyvärr är det inte det bästa stället om man som vuxna vill sitta ner och prata! Blir ju ett evigt springandes efter barn:-) Crille fick lov att följa med Leo på alla möjliga äventyr bland rutsckanor och klätterväggar:-) Jag hade huvudansvaret för Stella så det var lite lugnare, men även hon for omkring rätt bra:-)



Finns ju ett bollhav för de lite mindre barnen. Där sat Stella och Maja en liten stund:-)



Var inne och lekte i några timmar. Sen begav vi oss hemåt. Men innan hemfärd var barnen tvungna att hälsa på djuren som fanns..












Maja tittade lite på avstånd..



Väl hemma igen blev det lek i trädgården. Eftersom det var rätt varmt idag ville barnen bada. Stella var så ivrig över att få bada så i ett obevakat ögonblick hoppade hon i med kläderna på!!



Leo var väldigt bekymrad över att hon hade kläder på sig! Snäll som han är ville han hjälpa henne av med skorna:-)



Bättre att bada utan kläder..









Så närmare sig ännu en helg sitt slut:-( Nästa vecka ska jag försöka hinna måla den panel som kommit upp. Typ det ända jag kan göra i renoveringsväg här hemma!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0